Becali, "primă" pentru Dică: "Îi fac cafeaua dimineaţa, îi fierb ouăle"

Becali, Dică, FCSB

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, ar face orice pentru ca echipa să se califice în grupele Champions League. Sunt în joc onoarea, banii, dar şi confirmarea "pedigree"-ului european al formaţiei "roş-albastre". Iar cel care îl poate face fericit pe omul de afaceri este antrenorul Nicolae Dică, acesta confirmând deja încrederea patronului prin calificarea în grupele Europa League.

"Nu mă voi supăra vreodată pe Dică, pentru că nu ai cum să te te superi pe un om care ţi-a băgat deja în buzunar 12 milioane de euro. Mai mult, dacă trece de Sporting Lisabona, nu mă mai interesează nimic. O să spun că e cel mai mare antrenor", a mai declarat Becali, extrem de mulţumit după remiza albă din tur.

Becali promisiune. "Aşa găseam eu totul pregătit la puşcărie"

Omul de afaceri a declarat, mai în glumă, mai în serios, că e dispus să-i facă toate poftele antrenorului, în caz că FCSB ajunge în grupe. "Vin şi îi pun masa, îi aşez furculiţa, cuţitul, lingura, îi fac sucul dimineaţa, îi fac cafeaua. O să îi fac totul pe plac. Cum era la puşcărie. Eu, când eram la puşcărie, când mă trezeam aveam de toate, cuţitul, furculiţa, lingura, sucul, ceaiul, laptele, ouăle fierte. Aşa îi fac eu lui Dică", a promis Becali.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Becali a redevenit serios şi a afirmat că nu a putut încă să îşi facă o părere despre calităţile de antrenor ale lui Dică. "E devreme încă să dau un verdict cu privire la Dică. Când o să văd Steaua că învinge cu 4-0, 5-0, atunci o să spun că e cel mai tare antrenor", a mai spus Becali.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:45Telekom Sport 1
Liga 1 Dinamo - CSM Iaşi
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091