Fotbal intern

Becali, criticat după ce a râs de Stanciu! “Poate să-i dăuneze”

Gigi Becali a râs de Nicolae Stanciu, jucător pe care a luat 9 milioane de euro de la Anderlecht.
26.11.2017 | 19:12
Becali criticat dupa ce a ras de Stanciu Poate sai dauneze
ADVERTISEMENT

“Pe Stanciu l-am vândut pentru că a avut acea perioadă bună. Ştiam că trebuie să-l vând. Eu am luat un milion de euro printr-un mare noroc. Anderlecht era campioană şi mai avea un singur meci. Stanciu jucase 19 meciuri şi trebuia să joace 20 ca să iau milionul. Stanciu nu evoluase de vreo patru meciuri, dar în meciul ăla l-a băgat, că nu mai avea niciun risc. El e foarte inteligent, dă la poartă, înscrie, vede bine jocul, dar nu poate nimic unu contra unu. Coman şi Tănase pot asta. Eu îl iubesc pe Stanciu, dar el nu poate nimic unu contra unu”, a fost declaraţia lui Gigi Becali care l-a deranjat pe Ianis Zicu.

Totuşi, acesta explică faptul că Becali îşi face rău singur şi că pe viitor echipele din străinătate se vor uita de două ori înainte să transfere de la FCSB:

ADVERTISEMENT

Cum l-a luat gura pe dinainte

“Am auzit o declaraţie de acum câteva zile despre Nicuşor Stanciu, făcută după ce l-a vândut, cum că este un jucător modest, pentru că nu reuşeşte să creeze superioritate în duelurile unul la unul. Lucrul acesta poate să îi dăuneze în viitor, pentru că are jucători tineri, pe care trebuie să îi vândă, iar atunci când o să ceară mulţi bani, cumpărătorii o să spună: ‘Staţi puţin, să verificăm mai bine, că s-ar putea să fie la fel ca în cazul lui Stanciu”, a spus Ianis la un post de televiziune. VEZI AICI ONLINE TOATE FAZELE MECIULUI, ECHIPELE DE START, CLASAMENTUL IN TIMP REAL

Nicolae Stanciu a marcat un singur în tricoul lui Anderlecht în acest sezon.