Becali râde de Dinamo. “Nu o să vină un miliardar ca să piardă banii!”

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
23/03/2018, 12:27
Becali râde de Dinamo. “Nu o să vină un miliardar ca să piardă banii!”

Gigi Becali a comentat în legătură cu o posibilă venire a grupului de investiţii din Orientul Mijlociu la FC Dinamo Bucureşti, iar patronul FCSB-ului este sigur că nimeni nu se va putea lupta cu el în Liga 1 Betano, deşi recunoaşte că şi-ar fi dorit ca Dinamo şi Rapid să revină pe prima scenă fotbalistică pentru ca fotbalul să fie mai interesant.

Cei de la Dinamo trebuie să bage 25.000.000 de euro pe jucători pentru a avea tot ce am şi eu, dar să ne gândim că peste doi ani pot să vând un jucător pe 70.000.000 de euro şi după e greu să ţi pasul cu mine. Nu o să vină un miliardar la Dinamo, un miliardar se duce acolo unde îşi scoate banii, în ţările dezvoltate puternic pentru a-şi scoate banii. Nu o să vină la Dinamo ca să piardă banii. Igor Surkis nu e genul de om care să piardă bani.

“Eu câştig mai mulţi bani dacă Dinamo e mai puternică!”

El trebuie să aducă jucători din străinătate de 10-15 milioane de euro şi să le dea şi contracte de câteva milioane ca să se bată cu mine. La mine a fost un caz fericit pentru că noi ne-am calificat tot timpul în cupele europene. Eu aş vrea să vină cineva la Dinamo ca să am cu cine să mă lupt, nu vreau ca Dinamo să se bată cu Chiajna. Eu câştig mai mulţi bani dacă Dinamo e mai puternică. Vin suporterii la stadion, iar fotbalul e mai interesant. Când e fotbalul slab… de aia s-a ajuns aşa. Să crească Rapid şi Dinamo ca să fie un fotbal frumos”, a spus Gigi Becali. 

Ştirea MOMENTULUI

La 16 ani după moartea lui Cristi Neamțu, Șuleap rupe tăcerea: “Este drama vieții mele”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×