Gigi: "Dinamo a luat pe trei căpitani cât mine pe un portar de 31 de ani"

gigi becali, liga 1, dinamo, fcsb, dinamo-fcsb

Ionuţ Nedelcearu nu va juca în derby-ul cu FCSB, după ce FC Dinamo Bucureşti s-a înţeles cu Ufa, din Rusia, iar Gigi Becali râde de "câini".

Gigi Becali a vorbit despre plecarea lui Ionuţ Nedelcearu de la FC Dinamo Bucureşti, chiar înainte de derby-ul cu FCSB şi spune că pentru echipa sa este un lucru favorabil, având în vedere că fundaşul era foarte ambiţios în derby-ul orgoliilor:

"Pentru noi contează, pentru că Nedelcearu e un jucător aşa mediu, dar cu noi era extraordinar. Avea multă dorinţă, ambiţie şi ne cam bloca.

"Negoiţă e dezgustat"

Gigi Becali a râs de formaţia din Ştefan cel Mare pentru sumele pe care le-a încasat în schimbul celor trei jucători vânduţi în această iarnă, pe Paul Anton, Steliano Filip şi Ionuţ Nedelcearu:

"Eu l-am vândut numai pe Niţă cu cât au dat ei 3 căpitani, pe un portar de 31 de  ani. Uite aşa, cum mă laud eu. E dezgustat Negoiţă, vinde şi ia şi el jucători liberi. Ce să facă? Ca să poată să traiască, dacă nu mai vrea să mai dea. Pentru ce să dai, ca să fii înjurat...",  a spus Gigi Becali la ProX.