Nemec, marele regret al lui Becali: "Ce să fac, dacă nu ne-am înţeles?"

fcsb, dinamo, liga 1, adam nemec

Adam Nemec a refuzat să meargă la FCSB, iar Gigi Becali a dezvăluit că se înţelelese cu FC Dinamo Bucureşti pentru transfer.

Gigi Becali a dorit în repetate rânduri să îl transfere la FCSB pe Adam Nemec, de la FC Dinamo Bucureşti şi chiar se înţelelese cu oficialii formaţiei din Ştefan cel Mare cu privire la mutare, însă jucătorul din Slovacia a refuzat să vină:

”Din punctul meu de vedere, Nemec e un fotbalist bun! Dar ce să facem, dacă nu ne-am înţeles? Cu Dinamo mă înţelesesem, dar nu am ajuns la un acord cu băiatul din punct de vedere financiar”, a spus Becali la un post de televiziune.

"Acum trebuie să întărim echipa"

Gigi Becali şi-a făcut însă planul din meciurile de Europa League, după ce şi-a luat gândul de la transferul lui Nemec:  "Să vă mai spun ceva: eu am făcut un calcul. După dubla cu Lazio, mai e o zi de transferuri. Dacă eliminăm pe Lazio, mai câştigi 2,5 milioane din tichete şi marketing.

Atunci trebuie să întărim echipa, sigur voi mai lua un jucător valoros. De ce să sacrific Europa League, când eu pot să o câştig? Am 10% şanse? Am. Staţi să vedeţi valoarea lui Man, Coman şi Budescu în meciurile tari. Eu după turul cu Lazio o să vă spun dacă avem şanse în Europa sau nu”, spunea Becali la un post de televiziune.