Gigi s-a enervat când a fost întrebat de Dică. “Să spun în chineză?”

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
23/03/2018, 12:05
Gigi s-a enervat când a fost întrebat de Dică. “Să spun în chineză?”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Mai mult, patronul lui FCSB a ţinut să anunţe că Nicolae Dică va continua pe banca tehnică a “roş-albaştrilor” dacă va câştiga campionatul şi a cerut respect pentru fostul internaţional român. 

Când a fost întrebat de decizia lui Cosmin Contra de a-l convoca pe Dennis Man, Gigi Becali crede că selecţionerul echipei naţionale a României a luat o hotărâre bună şi este sigur că va scoate bani mulţi de pe urma mijlocaşului ofensiv transferat de la UTA Arad. În prezent, Denis Alibec ar putea fi vândut pentru 1.700.000 de euro, susţine Gigi.

“Eu nu pierd banii pe Alibec! Man tot timpul joacă bine!”

“Trebuie să avem mai mult respect faţă de Dică şi să nu vorbim despre posibilii lui înlocuitori. Avem antrenor şi nu are rost să discutăm despre asta. Trebuie să existe vreo clauză? O să învăţ să spun în chineză şi în turcă. Dică rămâne dacă va lua titlul. Data viitoare o să vă spun în chineză. Mă bucur că Dennis Man a făcut pasul spre naţionala mare. E un jucător constant şi Contra a făcut asta pentru că se gândeşte la viitor, iar Man e un jucător care creşte pe zi ce trece. El dă şi goluri şi o să se concretizeze ceea e eu vreau… banii ăia mulţi. Cel care dă zeci de milioane pe un jucător vrea ca el să aibă constanţă în joc. Man tot timpul joacă bine şi are 19 ani. Eu am luat bani mulţi pe toţi jucătorii… Eu am dat 200.000 de euro pe un jucător şi după l-am lăsat să plece, dar pe ăia pentru care am plătit de la 700.000 de euro am luat bani mulţi, de două ori mai mult. Eu o să iau oricând 1.700.000 pe Alibec pentru că e un jucător valoros, dar eu vreau mai mult. Eu nu pierd banii pe el”, a spus Gigi Becali pentru ProX.

Închide ×