Becali s-a răzgândit! Îi mai dă 2.500.000 € lui Hagi? "Eu risc!"

Gigi Becali, Gica Hagi, FCSB, Viitorul

Gică Hagi ar putea rata ocazia de a primi încă 2.500.000 de euro de la Gigi Becali pentru cei patru jucători transferaţi de FCSB de la FC Viitorul Constanţa.

În cursul zilei de luni, Gigi Becali a anunţat că a negociat cu Pietro Chiodi, impresarul care se ocupă cu transferurile făcute de FC Viitorul Constanţa, pentru a cumpăra procentele pe care le are Gică Hagi pentru Florin Tănase, Florinel Coman, Romario Benzar şi Dragoş Nedelcu - vezi detalii.

Astfel, pe lângă cele patru milioane plătite de Gigi Becali în luna august pentru Nedelcu, Benzar şi Coman, patronul lui FCSB vrea să-i mai ofere 2.500.000 de euro lui Gică Hagi pentru procentele pe care le-a ţinut în cazul unor transferuri ale acestor jucători. Pe lista steliştilor pentru care Becali vrea să plătească se află şi Florinel Coman. 

Condiţia lui Becali ca să-i plătească lui Hagi 2.5000.000 de euro

Lucrurile nu stau aşa cum se aştepta Gigi Becali. Astfel, deşi impresarul Pietro Chiodi i-a transmis că Gică Hagi a acceptat cele 2.5000.000 de euro, finanţatorul FCSB-ului i-a dat un ultimatum antrenorului şi patronului de la FC Viitorul Constanţa. Latifundiarul din Pipera îşi doreşte ca actele să fie făcute până marţi seara, înaintea meciurilor România - Olanda şi Ţara Galilor - România, din preliminariile CE 2019 ale naţionalelor de tineret U21.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

"Am ajuns la un acord cu Hagi pentru Coman, Benzar, Nedelcu şi Tănase. Eu m-am înţeles cu impresarul. Urma să facem actele luni sau marţi. I-am zis că o să mă răzgândesc dacă nu se fac actele astăzi, înaintea meciurilor. Eu risc! Poate o să fie o afacere bună. Fac asta pentru că el cred foarte mult în Coman, nu în ceilalţi", a spus Gigi Becali pentru ProX. 

Citeste tot articolul »
viewscnt
1 EUR4.6469 lei+0,0069
1 USD3.9414 lei+0,0092
1 XAU163.6579 lei+1,3775