Becali s-a resemnat cu Alibec: “Nu îl mai pot educa”

Eduard Popa   
in Stiri sportive
22/03/2018, 00:10
Becali s-a resemnat cu Alibec: “Nu îl mai pot educa”

Denis Alibec  a fost titular contra celor de la CFR Cluj, scor 1-1, în a doua etapă din play-off, dar nu a terminat partida pe teren. A fost înlocuit cu Gnohere, în minutul 71, cel care până la urmă a şi marcat golul egalizator.

Deşi nu a făcut un meci grozav, Alibec a avut o ieşire extrem de nervoasă la adresa antrenorului Nicolae Dică. Patronul FCSB, Gigi Becali, cel care l-a tot apărat în ultima perioadă pe Alibec, a lăsat de înţeles că s-a săturat de metehnele atacantului său: ”Ce să-i poţi face unui om care nu înţelege că e un mare talent care se poate pierde? Nu mai sper că îl pot educa. Eu nu sunt adeptul psihologilor. Las timpul să rezolve problema”, a spus Becali la o emisiune sportivă. 

Becali: „Au vrut englezii să dea 2 milioane pe un împrumut”

Patronul FCSB susţine că a avut câteva oferte interesante pentru Alibec:„Dacă noi câştigăm campionatul şi jucăm în Champions League iar el bifează 6 meciuri, atunci va veni din nou o echipă ca Bordeaux să dea 6 milioane de euro pe el. Eu aştept să îmi iasă mie bine afacerea. Au vrut englezii să dea două milioane pentru un împrumut. El, când va ajunge la o echipă mare, nu se mai poate comporta ca la Steaua”, a dezvăluit Gigi Becali.

Închide ×