Sporturi

Becali s-a rugat pentru Halep! ”Simona e pentru mine aşa, o satisfacţie, o mândrie”

13.08.2018 | 12:52
Gigi Becali a declarat că s-a rugat pentru Simona Halep în finala turneului Rogers Cup 2018

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, a declarat că s-a rugat pentru jucătoarea de tenis Simona Halep în finala turneului Rogers Cup 2018. Românca a câştigat turneul de la Montreal după o finală epică împotriva lui Sloane Stephens, scor 7-6 (6), 3-6, 6-4.

Gigi Becali a spus că a urmărit finala Simonei Halep de la Montreal în paralel cu meciul FCSB de la Mediaş: ”La rugăciune spune că trebuie să te rogi şi pentru aproapele tău. Pentru Steaua, am zis las-o încolo, că mai avem timp. Simona este singurul om pentru care mă rog ca şi pentru Steaua. Adică cu crucea la gură şi cu Hristos în piept. Şi trag, îl respir pe Hristos şi-l ţin până se termină mingea”.

Becali s-a rugat pentru Halep: ”Am emoții pentru ea ca și pentru Steaua”

Gigi Becali a mărturisit că s-a rugat în lacrimi pentru Simona Halep: ”Am emoţii pentru ea ca şi pentru Steaua. Suntem români, suntem aromâni, adică înaintea românilor, aici pe pământul ăsta, aşa se spune. Noi suntem traci. Cel mai mare fotbalist din toate timpurile este machidon, acum cea mai mare din toate timpurile… că nu mai e alta ca ea. Simona e pentru mine aşa, o satisfacţie, o mândrie. Dacă nu era machidoancă, poate nu mă rugam aşa pentru ea. Că m-am rugat în lacrimi. Poate nu mă rugam în lacrimi. Ziceam doar Doamne, ajut-o pe ortodoxa noastră! Dar pentru ea mă rog în lacrimi”, a afirmat Becali, la Pro X.

Gigi Becali a declarat că s-a rugat pentru Simona Halep în finala turneului Rogers Cup 2018
Gigi Becali a declarat că s-a rugat pentru Simona Halep în finala turneului Rogers Cup 2018

După finala epuizantă de la Montreal, Simona Halep a ales să plece cu un private jet spre Cincinnati, turneu la care va participa în această săptămână. Românca și-a consolidat locul 1 în clasamentul WTA, pe care-l va ocupa pentru a 41-a săptămână începând de luni și pe care-l va păstra și la sfârșitul turneului de la Cincinnati. Calificată direct în turul 2 la competiția americană, Simona ar putea debuta chiar împotriva Irinei Begu, în cazul în care aceasta din urmă va reuși să treacă de o jucătoare venită din calificări în runda inaugurală a turneului.

Halep, mesaj dur pentru românii din tribune

Simona Halep a fost nominalizată de cotidianul francez L’Equipe pentru campionul weekend-ului, după ce a câștigat turneul de la Montreal. Și asta după ce WTA a decis ca românca să fie câștigătoare în lovitura zilei, ea reușind un punct fantastic în tie-break-ul primului set al finalei de la Montreal. La scorul de 6-6 în tie-break, după o revenire de la 1-5, românca a făcut un punct perfect pe serviciul adversarei pe care l-a încheiat cu un rever în lung de linie care a prins tușa.

La finalul meciului cu Sloane Stephens, Simona Halep a avut un mesaj dur pentru românii ce-au înjurat PSD în tribune în timpul meciului. La festivitatea de premiere, după ce a vorbit în engleză, Simona Halep a ţinut să transmită şi un mesaj în limba română pentru fanii din tribune: “Am două vorbe să vă spun! Mulţumesc pentru susţinere şi pentru cei care au fost altfel astăzi, data viitoare când veniţi vă rog să veniţi să respectaţi această încăpere pentru că este mult prea deosebită pentru astfel de lucruri. Mulţumesc”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORTURI
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri