Fotbal intern

Gigi Becali râde de interesul Valenciei pentru Chindriş: „Aolo! Dar Barcelona nu îl vrea?“

13.05.2020 | 15:41
Gigi Becali rade de interesul Valenciei pentru Chindris Aolo Dar Barcelona nu il vrea
ADVERTISEMENT

După ce în ultimele zile s-a scris că Andrei Chindriş ar reprezenta o ţintă pentru Valencia, Gigi Becali, interesat la rându-i de transferul fundaşului de la FC BOtoșani, a ironizat informaţia.

Becali: „Pe Chindriş îl aduc doar când vreau eu, nu când îmi spune unul sau altul că îl vrea Valencia“

Dată fiind situaţia incertă în care se găseşte Liga 1, patronul de la FCSB nu pare dispus să forţeze aducerea moldoveanului la echipă. Interesul lui pentru Chindriş este real, dar mutarea depinde de cum se va încheia campionatul şi de calificarea în cupele europene.

ADVERTISEMENT

„Eu vreau să îmi fac echipă puternică pentru cupele europene, acolo mă interesează pe mine“, a declarat Becali pentru Prosport. „Arunc acum cu banii pe Chindriș, dar eu nu știu dacă joc prin Europa? Nu, tată! Dacă nu dăm drumul la fotbal ce fac? Dau iar salarii aiurea?“.

„Eu nu vorbesc de 100 de ori pentru Chindriș. I-am oferit lui Iftime, înainte de Paște, 580.000 de euro și i-am spus să se gândească bine. L-am avertizat că după Paște o să scad la 400.000 de euro, dar probabil a crezut că glumesc, nu?“, a detaliat Becali negocierile de până acum.

ADVERTISEMENT

Patronul vicecampionei a ironizat în stilul clasic posibilul interes al Valenciei pentru jucătorul de la Botoşani: „Au scris spaniolii că îl vrea Valencia? Aolo! Dar Barcelona nu îl vrea? Tată, pe mine mă cheamă Gigi Becali și nu mă face nimeni să dau bani aiurea pe un jucător, mai ales în perioada asta. Voi știți când începe Liga 1? Nu știți, dar nici eu nu știu“.

În această perioadă, FCSB pare mai interesată să scape de jucători decât să aducă unii noi. Pe Gnohere ar vrea să îl trimită la Poli Iaşi pentru jumătate de milion de euro, Bălgrădean a semnat cu CFR, situaţia lui Planic este incertă, iar Adi Popa, Momcilovici şi Alexandru Stan au fost trecuţi în şomaj tehnic.

ADVERTISEMENT

„Și așa îl am pe Stan ăla pe care îl plătesc degeaba. Pe Chindriș îl aduc doar când mă hotărăsc eu, nu când îmi spune unul sau altul că îl vrea Valencia sau Barcelona“, a precizat Becali.

Situaţie inversă în cazul lui Man. Răchită râde de patronul FCSB

Dennis Man are o ofertă de 15 milioane de la un club din Serie A“, a susţinut Gigi Becali. La auzul acestor veşti, Valeriu Răchită, fost stelist şi actual director de scouting la Astra, nu s-a putut abţine şi a ironizat situaţia:

ADVERTISEMENT

„Îmi fac eu afacere cu cireșe ca să îl cumpăr pe Dennis Man, ca să nu mai existe polemica asta cu transferul lui. 150 de lei am înțeles că este kilogramul și un leu ca să faci poza cu cireșele“.

ADVERTISEMENT