Fotbal intern

STEAUA. Adio Ligă, Bun venit Ligă! Becali SCHIMBĂ foaia. Şi titularii!

Dacă e VINERI, e... FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămânal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă...
25.08.2017 | 10:50
STEAUA Adio Liga Bun venit Liga Becali SCHIMBA foaia Si titularii

Dacă e VINERI, e… FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămânal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! Subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real 

BECALI SCHIMBA STEAUA. ADIO, LIGA MARE! BUN VENIT, LIGA 1! Află din FANATIK-ul de VINERI cum schimbă ultima repriză din cele 4 jucate cu Sporting Lisabona şi obiectivul lui Gigi Becali, şi titularii lui Nicolae Dică!

BECALI SCHIMBA STEAUA. VIITORUL… FCSB! Gigi Becali a început să adune cei mai promiţători tinerid in fotbalul românesc pentru a forma o echipă capabilă să ajungă în primăvara Ligii Campionilor. Vezi în FANATIK-ul de VINERI cum poate arăta FCSB de… Viitor!

BECALI SCHIMBA STEAUA. ÎN UNIVERSUL… GAME OF THRONES! Echipa lui Gigi Becali a împrumutat mai multe elemente din serialul de mare succes de la ProTV pentru a puncta la capitolul imagine. Află care sunt acestea din FANATIK-ul de VINERI!

ARMATA SCHIMBA STEAUA. ŞI „GONEŞTE” FANII! Află din FANATIK-ul de VINERI de ce sunt foarte nemulţumiţi suporterii repliaţi spre echipa înscrisă în Liga a IV-a şi ameninţă să lase goale tribunele din Ghencea!

DECALOGUL ÎNCĂLCAT DE LA DINAMO. Au trecut 3 ani de când Dinamo este condusă de Ionuţ Negoiţă, care promitea să respecte un plan format din 10 puncte. Citeşte în FANATIK-ul de VINERI câte din acestea a onorat patronul de la Rin Hotel!

FOTBAL INTERNAŢIONAL. ŞEFII DIN VESTIAR. Află din FANATIK-ul de VINERI cine sunt, de fapt, „boşii” care hotărăsc totul în vestiarele granzilor iberici Real Madrid şi FC Barcelona. Inclusiv transferurile!

TENIS. HAI, SIMONA! E MOMENTUL TĂU! FANATIK prezintă într-un amplu PRIME TIME noua şansă a Simonei Halep să le dea peste nas tuturor celor care o critică. Să cîştige un turneu de Grand Slam. Să urce pe primul loc WTA. Aflaţi din FANATIK-ul de VINERI TOTUL despre US OPEN!

BOX. DUELUL ISTORIC CARE NU VA RĂMÂNE ÎN… ISTORIE! De ce nu poate concura cel mai scump meci de box all time, Floyd Mayweather vs Connor McGregor, cu alte meciuri „ale secolului”, poţi afla numai din FANATIK-ul de VINERI! Culise de senzaţie!

MONDEN. CUM ÎI PLACE LUI GIGI BECALI. Fundaşul portughez Artur Jorge va fi susţinut la meciurile în tricoul „roş-albastru” de o frumoasă compatrioată din Braga. Se aud clopotele de nuntă, aşa cum îi place patronului, familist convins. Vezi ce sexy este iubita lui Artur în FANATIK-ul de VINERI!

NU RATAŢI FANATIK-UL DE VINERI CĂ NU ŞTIŢI CE PIERDEŢI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în FANATIK-ul de VINERI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!

Tags: