Fotbal intern

Becali se ia de Mirel Rădoi: “Să termine cu atacurile la naşul lui”

02.08.2018 | 13:17
Becali se ia de Mirel Radoi Sa termine cu atacurile la nasul lui

Becali se ia de Mirel Rădoi, după ce fostul antrenor al FCSB-ului a spus că naşul său va băga echipa în faliment. Gigi Becali este supărat pe Rădoi pentru atacurile lansate la adresa sa în repetate rânduri şi îl mai acuză pe acesta că nu vorbeşte într-un mod respectuos atunci când face referire la acţiunile sale.

Gigi Becali îl critică pe Rădoi după ce finul său a spus că în ritmul în care acesta conduce echipa, FCSB va intra în faliment: “Cu Mirel foarte bine, să-i ajute Dumnezeu, e băiat bun, ştie fotbal. Dar ca să-i ajute Dumnezeu, să termine cu atacurile la naşul lui. Că naşul lui nu i-a făcut nici cel mai mic rău. Când dădeam la jucător 5-6.000 de euro, lui i-am făcut 25.000. I-am făcut numai şi numai bine. Să nu mai spună el, să spună dânsul când vorbeşte de mine. Să nu mai dea judecăţi, el judecă, a spus că va intra în faliment FCSB. Nu va intra, că FCSB are conducător care urmăreşte banii.

Becali se ia de Mirel Rădoi: “Să-mi spună dânsul”

Faliment cât de curând. O să vedem cine o să intre. S-au micşorat taxele, la ora asta, dacă nu fac transferuri şi nici calificare, mai trebui să pun un milion-două din buzunar. Mai pot încă 2-3 ani, dacă nu mă calific în Europa League şi nu fac transferuri, a fost mesajul prin care Mirel Rădoi a fost atacat de Becali.

“Se joacă cu viitorul unui jucător. Asta nu înțelege el! În loc să încerce să aibă profit cu investiția pe care a făcut-o, el o duce spre faliment! Sper să nu se ajungă acolo, pentru că Steaua sau FCSB a transferat cam cei mai buni tineri jucători din România și sper să nu se oprească aici. Dar, eu spun cam unde duce drumul, dacă ei continuă astfel de strategii”, a fost reacţia lui Mirel Rădoi care l-a înfuriat pe şeful de la FCSB.

Rădoi, noul selecţioner de la tineret

Finul lui Gigi Becali tocmai a fost numit antrenorul echipei naţionale a României under 21, după ce şeful Comisiei Tehnice a Federaţiei Române de Fotbal, Mihai Stoichiţă, l-a propus pentru această funcţie: “Mirel, de când a plecat Isăilă a făcut o muncă de observare extraordinară a fondului de jucători pentru lotul U21. Asta făcea și înainte, cu Daniel Isăilă. Oricine ar veni antrenor, Mirel este un om care are totul pus la punct ca informație. Am oferit un răspuns diplomat”, a afirmat Mihai Stoichiță. Rădoi are acum drept obiectiv calificarea la turneul final de anul următor.

Meciurile României din grupa de calificare a naţionalei U21 pentru EURO 2019:

7 septembrie: Portugalia – România
12 septembrie: România – Bosnia
12 octombrie: România – Ţara Galilor
16 octombrie: România – Liechtenstein

Becali se ia de Mirel Rădoi. În imagine, cei doi se îmbrăţişează pe marginea terenului, la Arena Naţională, pe vremea când antrena FCSB
Becali se ia de Mirel Rădoi. În imagine, cei doi se îmbrăţişează pe marginea terenului, la Arena Naţională

Citeşte şi:

  • Cum îi motivează Becali pe Coman şi Tănase: “Să le sfârâie picioarele”
  • Becali, dezvăluiri despre prietenia cu Neluţu Varga! Ce transfer au negociat în secret
  • Becali l-a ratat pe Nistor din cauza lui Meme: “Puteam să-l iau, e jucător de naţională”
Tags: