Gigi, show cu un patron din Liga 1: “Mă gândeam că mi-a pus Dumnezeu mâna în cap”

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
29/03/2018, 10:08
Gigi, show cu un patron din Liga 1: “Mă gândeam că mi-a pus Dumnezeu mâna în cap”

Olimpiu Moruţan a ratat calificarea la Campionatul European cu naţionala under 19, după ce a făcut o gafă. Jucătorul celor de la FC Botoşani, care din vară va evolua la FCSB, a uitat că are deja un galben iar în euforia reulitei sale şi-a scos tricoul după care a fost eliminat pentru cumul de galbene.

În cele din urmă, echipa nu a rezistat în inferioritate numerică, iar Moruţan a fost văzut de toţi ţapul ispăşitor. Gigi Becali l-a sunat pe Valeriu Iftime de la FC Botoşani după acest epsiod şi a făcut o glumă, păcălindu-l pe acesta că nu l-ar mai vrea pe mijlocaş din vară la FCSB:

“Pe Moruţan nu-l dau”

“L-am sunat pe domnul Iftime, că am auzit că nu ştiu cine a spus că nu-l mai vrea Becali pe Moruţan. L-am sunat pe Iftime acum jumătate de oră şi i-am zis <<Ţi-am dat 1 milion pe Moruţan, dă-mi 500.000 înapoi şi ţi-l las>>. Mi-a zis că îmi dă, dar să îl las o perioadă. Am stat puţin şi i-am spus <> Eu la mişto, evident. >>Păi ce bani să-mi dai? Ţi-l dau pe Cobrea>> M-a bufnit un râs. După aia mi-a zis << Mă gândeam că mi-a pus Dumnezeu mâna în cap”. Pe Moruţan şi dacă îmi dai acum şi 3 milioane şi 5 milioane eu nu-l dau” a spus Becali la un post de televiziune.

Închide ×