Becali şi-a cerut iertare de la un jucător înainte de FCSB – CFR

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
10/02/2018, 14:34
Becali şi-a cerut iertare de la un jucător înainte de FCSB – CFR

Astfel, patronul echipei FCSB a mers la baza sportivă din Berceni, acolo unde au stat jucătorii lui Nicolae Dică înaintea meciului cu CFR Cluj, formaţie care se află pe prima poziţie în clasamentul Ligii 1 Betano.

Gigi Becali a ţinut să-i ceară iertare lui Dragoş Nedelcu, jucător pe care l-a criticat după victoria obţinută de FCSB pe terenul lui Gaz Metan Mediaş, scor 2-1 – vezi detalii. Patronul “roş-albastrilor” a avut un mesaj şi pentru Andrei Vlad, portarul care l-a înlocuit pe Florin Niţă în poarta FCSB-ului.

Ce le-a transmis Becali lui Nedelcu şi Andrei Vlad

“Lui Nedelcu i-am spus să mă ierte pentru ce am spus despre el. Fizic bun, talent, tânăr, capacitate de efort. Să te uiţi la Pintilii ce face şi eşti de 10 ori mai mare ca el! Lui Vlad i-am spus că mi-a dat siguranţă, probabil că are emoţii. Singura soluţie este rugăciunea. Le-a zis să demonstreze şi gata”, a spus Gigi Becali, patronul lui FCSB.

Cotat de site-urile de specialitate la 1.500.000 de euro, Dragoş Nedelcu a ajuns la FCSB în luna august a anului 2017 şi a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 2022. Pentru echipa antrenată de Nicolae Dică, mijlocaşul în vârstă de 20 de ani a bifat 19 meciuri, a înscris un gol şi a oferit 1 pasă decisivă. 

Andrei Vlad a ajuns la FCSB în luna iulie a anului 2017, după ce Gigi Becali le-a plătit celor de la CS Universitatea Craiova 400.000 de euro. Portarul în vârstă de 18 ani este cotat de site-urile de specialitate la 300.000 de euro şi a semnat un contract valabil până în vara lui 2022. În actualul sezon competiţional, Andrei Vlad a jucat în 6 meciuri.

Ştirea MOMENTULUI

Când se joacă FCSB–Rudar Velenje în turul 2 preliminar din Europa League

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.