Fotbal intern

Becali şi-a cerut iertare de la un jucător înainte de FCSB – CFR

FCSB - CFR Cluj este derby-ul etapei 24, iar Gigi Becali a ţinut să-i motiveze pe jucătorii lui Nicolae Dică.
10.02.2018 | 14:34
Becali sia cerut iertare de la un jucator inainte de FCSB  CFR
ADVERTISEMENT

Astfel, patronul echipei FCSB a mers la baza sportivă din Berceni, acolo unde au stat jucătorii lui Nicolae Dică înaintea meciului cu CFR Cluj, formaţie care se află pe prima poziţie în clasamentul Ligii 1 Betano.

Gigi Becali a ţinut să-i ceară iertare lui Dragoş Nedelcu, jucător pe care l-a criticat după victoria obţinută de FCSB pe terenul lui Gaz Metan Mediaş, scor 2-1 – vezi detalii. Patronul “roş-albastrilor” a avut un mesaj şi pentru Andrei Vlad, portarul care l-a înlocuit pe Florin Niţă în poarta FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

Ce le-a transmis Becali lui Nedelcu şi Andrei Vlad

“Lui Nedelcu i-am spus să mă ierte pentru ce am spus despre el. Fizic bun, talent, tânăr, capacitate de efort. Să te uiţi la Pintilii ce face şi eşti de 10 ori mai mare ca el! Lui Vlad i-am spus că mi-a dat siguranţă, probabil că are emoţii. Singura soluţie este rugăciunea. Le-a zis să demonstreze şi gata”, a spus Gigi Becali, patronul lui FCSB.

Cotat de site-urile de specialitate la 1.500.000 de euro, Dragoş Nedelcu a ajuns la FCSB în luna august a anului 2017 şi a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 2022. Pentru echipa antrenată de Nicolae Dică, mijlocaşul în vârstă de 20 de ani a bifat 19 meciuri, a înscris un gol şi a oferit 1 pasă decisivă. 

ADVERTISEMENT

Andrei Vlad a ajuns la FCSB în luna iulie a anului 2017, după ce Gigi Becali le-a plătit celor de la CS Universitatea Craiova 400.000 de euro. Portarul în vârstă de 18 ani este cotat de site-urile de specialitate la 300.000 de euro şi a semnat un contract valabil până în vara lui 2022. În actualul sezon competiţional, Andrei Vlad a jucat în 6 meciuri.