Becali și-a distrus jucătorii după ratarea calificării: „Niciodată n-am fost atât de slabi. Am echipă de băieți”

Alin Miu   
în Europa League
30/08/2019, 01:07
Becali și-a distrus jucătorii după ratarea calificării: „Niciodată n-am fost atât de slabi. Am echipă de băieți”
Becali și-a distrus jucătorii după ratarea calificării

FCSB a ratat prezența în grupele Europa League pentru al doilea sezon la rând, de această dată fiind eliminată de Vitoria Guimaraes. La finalul partidei, Gigi Becali a recunoscut superioritatea adversarei, însă, în același timp, și-a criticat jucătorii.

Becali și-a distrus jucătorii după ratarea calificării

Singurii fotbaliști care au scăpat de criticile patronului au fost Bogdan Planic și Ionuț Panțîru. Cei mai criticați au fost chiar Florin Tănase și Florinel Coman, jucători pe care Becali i-a lăudat de nenumărate ori în trecut.

„Vreau să-mi cer scuze față de Guimaraes. Nu am crezut că sunt această echipă. La București așa au arătat. Nu sunt extraordinari, dar am fost noi prea slabi. Nu mă așteptam să audă și ei ce am spus eu. Ce au jucat ei la București, așa arăta. Uitați-vă de câte ori a atins mingea Tănase. Coman n-a făcut nimic, Vînă și el emotiv… Toată echipa e de băieți, nu e echipă de bărbați. Dacă-i prindea CFR pe-ăștia… Hai să vedem cât au alergat Tănase și Coman, care vor să se transfere în străinătate. Planic și cu Panțîru m-au mulțumit. 

Acum pe cine să mai vând, nu dă nimeni niciun ban. Atât de slabi și atât de adormiți pe teren nu am fost niciodată. Am jucat cu echipe mari, City, Real Madrid, Ajax. Niciodată nu am fost atât de slabi. Vintilă n-are vină, el a venit de trei zile. Cei care se bucură, se bucură degeaba. Am luat un milion de euro. Dar vina e a mea față de tot ce s-a întâmplat. Lipsă de profesionalism a conducerii. Asta a fost. Nu se explică” – a spus Gigi Becali la Pro X. 

 

Închide ×