Fotbal intern

Becali şi-a făcut praf echipa şi pe Dică! “Tremură chiloţii pe ei!”

Autor: Alex Bradescu | 07.05.2018 | 23:54
Becali şi-a făcut praf echipa şi pe Dică!

Becali l-a făcut praf pe Dică după Iaşi – FCSB 1-0, meciul în care roş-albaştrii au ratat şansa de a rămâne pe primul loc şi au oferit titlul pe tavă celor de la CFR Cluj. E prima oară când Becali vorbeşte răspicat despre greşelile lui Dică şi le-a enumerat: frica de a-l ţine rezervă pe Budescu şi forţarea lui Pintilii, deşi acestuia i se făcuse rău cu două ore înainte de meci. “Lui Pintilii i s-a făcut rău cu două ore înainte de meci. Au înnebunit toţi, că să joace Pintilii! Că hai, că poate îşi revine, l-au băgat. Cum să-l bagi?! Antrenor fricos, jucători fricoşi! Florinel Coman…am dat 3 milioane pe el şi mi se spune că nu se antrenează bine, că nu poagte să-l bage titular. Că, vezi Doamne, cum să-l ţii pe Budescu rezervă. Păi ce, Budescu e Dumnezeu?! Asta nu e echipă de bărbaţi!  Tănase parcă face balet! Tremurau chiloţii pe ei!“, a răbufnit Becali la finalul meciului, la un post de televiziune.

Becali l-a făcut praf pe Dică şi a tras în jucători. “Marele fotbalist Budescu…”

“N-avem valoare! Toţi sunt fricoşi, marele fotbalist Budescu nu putea să facă o preluare, Tănase simula….CFR n-are valoare, dar are războinici în teren! Planic, cum să pierzi mingea acolo? Eram mulţumit şi cu 0-0! Şi ei au pierdut! Eram campioni! Şi cu 0-0! Doar Teixeira e fotbalist la echipa asta! De-abia acum îmi dau seama ce am făcut! Nu am niciun fel de fotbalist adevărat! Cum să mă duc în Liga Campionilor cu echipa asta?! Tănase e cel mai fricos, una-două se aruncă!“, a fost declaraţia lui Becali.

Becali l-a făcut praf pe Dică, i-a “distrus” pe jucători, şi spune că se gândeşte să aplice politica salarială a lui Ionuţ Negoiţă de la Dinamo: “Am vorbit şi cu nepotu meu…Mă, tată, cel mai bine, faci ca Negoiţă. Budescu, un milion, să plece. Nu mai e nevoie să dea CFR-ul 3 milioane. Să-l ia şi pe Alibec. Teixeria pleacă şi el că are 20.000 salariul…şi facem un buget de 300.000 şi aia e”

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!