Fotbal intern

Becali şi Omrani, contrazişi de CFR. “Şi-a recunoscut semnătura!”

23.05.2018 | 12:29
Becali si Omrani contrazisi de CFR Sia recunoscut semnatura

Gigi Becali şi Billel Omrani sunt contrazişi de oficialii de la CFR Cluj. Bogdan Mara susţine că semnătura din contractul atacantului francez nu este falsificată, aşa cum patronul FCSB-ului a dezvăluit. Mai mult, ardelenii au anunţat că îl vor da în judecată pe expertul grafolog care a concluzionat că nu Billel Omrani a semnat prelungirea contractului.

Asta nu e tot! Bogdan Mara, directorul sportiv al celor de la CFR Cluj, susţine că Billel Omrani şi-a recunoscut semnătura de pe contractul contestat în faţa Comisiei de la LPF (Liga Profesionistă de Fotbal) şi crede că atacantul din Gruia este influenţat de impresar.

Becali şi Billel Omrani sunt contrazişi de CFR Cluj

“Vom vedea la comisii, astăzi este termen şi se va judeca acest caz. Noi suntem convinşi şi nu avem nici măcar 1% dubii că nu este cum am spus. Omrani este cel care a semnat acest contract, chiar dacă el nu îşi aminteşte sau nu vrea să-şi amintească, dar a semnat acest contract. În momentul în care a semnat acest contract, clubul era în insolvenţă. În insolvenţă, ca să semnezi un contract, ai nevoie de acordul administratorului judiciar care a asistat la acest contract. Şi acest contract există în 3 exemplare semnate de el, are 14 pagini şi trebuie semnat pe fiecare pagină. Cât de nebun să fie cineva să imite semnătura lui Omrani pe 14 pagini, câte 3 exemplare? Să fie şi un administrator judiciar care să încuviinţeze acest lucru. Sunt prea multe lucruri care se întâmplă. Noi ştim 100% şi vom merge până în pânzele albe cu acest caz dacă este nevoie şi se va demonstra până la urmă că este semnătura lui Omrani.

El este influenţa de un fel de impresar, apropiat de el. El nu a fost împreună cu Omrani când s-a semnat acest contract, a apărut după aceea. A apărut vara trecută şi probabil încearcă şi el să-şi ia nişte bani. Aşa cum a spus şi Gigi Becali probabil au fost contactaţi prin cineva. Aceştia i-au pus la dispoziţie şi un avocat care îl reprezintă în acest caz, avocatul Dan Idita este clar pus de cei de la FCSB să-l reprezinte în acest caz. Au existat contacte între cele două părţi, lucru care nu este normal, să vorbeşti cu jucători care se află sub contract cu alt club. Şi iar nu este normal ce s-a întâmplat săptămâna trecută când domnul Gigi Becali a ieşit şi a spus că 100% Omrani este jucătorul FCSB-ului. A fost o încercare de destabilizare şi să nu fie concentrat pentru ultimul meci. Iar meritul este cu atât mai mare al lui Dan Petrescu şi al celor din staff că au reuşit să-l mobilizeze.

Cei de la FCSB înainte de fiecare meci cumpără un jucător de la echipa adversară, practici pe care le fac doar ei. Noi n-am spus că îl vrem pe Budescu, n-am ieşit să spunem asta. Am fost întrebaţi despre el, am şi spus că vom discuta la sfârşitul campionatului. Nu am spus că am vorbit cu Budescu sau că am semnat cu el.

Vă spun care e problema la Omrani. A semnat un contract pe 5.000 de euro când echipa era în insolvenţă, după un timp, clubul i-a oferit un nou contract pe 5.500 de euro şi alte bonusuri. În acest sezon, el a câştigat banii de pe contractul npu, deci 5.500 de euro şi bonusurile din contractul nou. Adică el a luat mai mulţi bani şi bonusurile şi a fost mulţumit de acest lucru. Nu a spus: de ce îmi daţi 5.500 de euro în loc să-mi daţi 5.000? De ce îmi daţi bonusurile? Că în primul contract nu existau aceste bonusuri pentru victorie, pentru numărul de meciuri. Dar când a apărut acest impresar, de 6 luni, lucrurile s-au schimbat. Nu mai recunoaşte acest contract. Păi cum nu recunoaşte când ia banii de pe acest contract şi bonusurile? La Ligă, la prima şedinţă, i s-a pus în faţă un contract. Omrani nu ştia dacă în faţa lui este primul contract sau cel pe care îl contestă. Şi a fost întrebat dacă este contractul lui, dacă este semnătura lui şi a spus că da. Păi şi cei de la Ligp i-au spus că este contractul pe care îl contestă. E lucru consemnat. Prea multe lucruri există. Şi ce a apărut ieri… vom contesta cine a făcut ultima expertiză. Probabil vom merge şi în penal cu acest om. O să vedeţi mai multe, nu pot să vorbesc pentru că astăzi se judecă şi vom vorbi după”, a spus Bogdan Mara pentru Pro X.