Fotbal intern

Becali ştie cum poate câştiga Champions League. “Mă rog la Dumnezeu şi le bat pe Barcelona şi Real!” Când vrea să se călugărească

26.12.2018 | 08:17
Becali stie cum poate castiga Champions League Ma rog la Dumnezeu si le bat pe Barcelona si Real Cand vrea sa se calugareasca

Gigi Becali şi-a făcut planurile cu FCSB şi a dezvăluit că ştie cum poate să câştige Champions League cu gruparea “roş-albastră”. În timp ce îşi caută antrenor după ce l-a demis pe Nicolae Dică, latifundiarul din Pipera a acordat un interviu pentru România TV în care a anunţat că vicecampioana României o să se bată de la egal la egal cu Barcelona şi Real Madrid.

Gigi Becali este conştient de faptul că oamenii din jurul său nu cred în vorbele lui atunci când declară că FCSB o să învingă Barcelona şi Real Madrid, dar a explicat cum o să reuşească asta. Latifundiarul din Pipera îşi pune toate bazele în Florinel Coman, Dennis Man şi Florin Tănase pentru a câştiga Champions League.

Gigi Becali vrea să câştige Champions League cu FCSB

“Dacă cer, Dumnezeu face voia Lui. Dumnezeu știe ce gândești, nu poate fi mințit. Și spun «Doamne, dă-mi mie, că știu ce să fac cu banii ăia». Vorbesc încet, că dacă spun tare mă aude Satana și mă atacă cu cete puternice. Când voi fi vrednic, Dumnezeu îmi va da. Ce e pentru El fotbalul? Cer la rugăciune să bat pe Barcelona. Dacă ai credință, poți muta și munții.

Dumnezeu știe ce vreau. Și îmi dă un Coman, Man, Tănase și echipa se face puternică. Încet, încet. Și, pac, câștig campionatul și Liga Campionilor. Stau toată ziua în rugăciune și spun «Doamne, dă să bat Barcelona și Real Madrid». Mă împărtășesc și duminica sunt curat și cer să bat Barcelona, Real și toate echipele puternice. Așa gândesc eu. O să spuneți că sunt nebun, cum spun și prietenii mei. Dar să vedem cine are dreptate”, a spus Gigi Becali pentru România TV.

Când se va călugări Gigi Becali: “O să mă căutaţi prin codrii!”

Latifundiarul din Pipera a vorbit şi despre Cristina, cea mai mică dintre cele trei fiice ale sale, şi a dezvăluit ce cadou i-a făcut de majorat. Mai mult, Gigi Becali a anunţat că o să se călugărească după ce fiicele sale se vor mărita.

Gigi Becali alături de Luminiţa, Teodora, Alexandra şi Cristina
Gigi Becali alături de Luminiţa, Teodora, Alexandra şi Cristina

“Fata mea a făcut 18 ani. Și mi-a cerut să meargă undeva să se distreze. Eu nu m-am dus. S-au dus soția și fetele mele. Le-am zis «Distrați-vă și cheltuiți cât vreți». Pe mine mă interesează doar Biserica. Vreau să îmi aranjez fetele, nepoții, le las averea mea și o să plec în munți, mă călugăresc. O să veniți să-mi luați interviuri prin codrii în care mă voi afla”, a mai spus Gigi Becali pentru sursa citată mai sus.