Fotbal intern

Becali, tranșant după înfrângerea în fața Craiovei: “Dacă pierd bani cu FCSB, îi dau echipa lui Talpan”

22.10.2018 | 00:32
Becali transant dupa infrangerea in fata Craiovei Daca pierd bani cu FCSB ii dau echipa lui Talpan

Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat la finalul meciului cu U Craiova, pierdut de bucureșteni cu 2-1, că antrenorul Nicolae Dică nu are nicio vină pentru înfrângere și că nu intenționează să îl dea afară. Becali a fost transșant după înfrângerea în fața Craiovei și a spus că dacă va pierde bani cu FCSB, îi va da echipa lui Talpan.

“N-are nicio vină Dică, sunt eu vinovat și așa conduc eu la mine acasă! Nu se poate asta cu libertatea, că se alege praful. Mai aducem un Golofca, mai dăm sute de mii, îl aducem pe Grecu și îi dăm 30 de mii lui Hagi. Toți în afară de Hagi s-au nenorocit, au falimentat. O să aduc jucători, o sa fie campion Dică”, a declarat Gigi Becali după U Craiova – FCSB 2-1.

Gigi Becali, tranșant după U Craiova – FCSB 2-1

“Nu vreau campionatul, vreau în Europa League și să iau 15 milioane. Vreau să îl ia alții și să dea alții faliment. Dacă pleacă Dică e problema lui. Daca sunt vinovat, cum să dau omul afară? Păi ce, sunt nebun?”, a mai spus Gigi Becali.

Finanțatorul FCSB a adăugat că scopul său nu este să ia titlul, ci să facă bani din fotbal. Acesta a precizat ce se va întâmpla în momentul în care va începe să piardă bani în fotbal. “Peste tot unde a fost dialog în cabină s-a intrat în faliment. Nu mai sunt nebun să pierd bani la fotbal. Am fost, dar nu mai sunt. Dacă pierd bani la fotbal, îi dau echipa lui Talpan, pentru ce să fac fotbal? Nu sunt bolnav să arunc bani și să le dau foc, că se supără Dumnezeu pe mine. Sunt pe plus acum și am bani mulți.”