Fotbal intern

Becali, ultimatum pentru Nemec: “Să se gândească, eu cred că acceptă”

01.06.2018 | 13:37
Becali ultimatum pentru Nemec Sa se gandeasca eu cred ca accepta
ADVERTISEMENT

Becali, ultimatum pentru Nemec. Atacantul şi-a terminat contractul cu FC Dinamo Bucureşti şi poate semna acum din postura de jucător liber cu orice echipă îşi doreşte. După ce atacantul slovac a declinat oferta pe care FCSB i-a transmis-o, Gigi Becali i-a mai trimis încă una, de nerefuzat, după cum spune şeful vicecampioanei şi despre care a vorbit inclusiv agentul jucătorului pentru FANATIK.RO.

În cazul în care Adam Nemec nu va accepta oferta pe care Gigi Becali i-a făcut-o, acesta încearcă la Billel Omrani. Dacă niciuna dintre mutări nu se va concretiza, atunci FCSB îşi va schimba sistemul de joc, din 4-2-3-1 în 4-3-3 şi “roş-albaştrii” vor juca fără vârf autentic, cu Florin Tănase în centru.

ADVERTISEMENT

Becali, ultimatum pentru Nemec: “Până la 1 iulie”

“Noi i-am făcut o ofertă acum eu cred că o să o accepte. I-am spus să se gândescă până la 1 iulie. După ce o să luăm atacant nu o să mai fie valabilă. Eu aşa cred, că va accepta. Dacă nu… Noi vrem să schimbăm sistemul, să jucăm 4-3-3, şi aşa poate juca Florin Tănase. I-am zis lui Dică să schimbăm sistemul, vreau un fotbal mai combinativ”, a spus Gigi Becali la PROX.

Becali, ultimatum pentru Nemec
Becali, ultimatum pentru Nemec

“Pe finalul carierei, nu neg asta, mi-ar plăcea să câştig ceva bani din care să trăiesc pentru restul vieţii. Aşa că mi-ar plăcea să semnez un contract bun. Nu aş refuza o ofertă din lumea arabă, dar nu este prioritate mea, nu vreau să câştig bani cu orice preţ. Nu ştiu nimic de CFR Cluj şi am pe masă o ofertă de la Steaua, dar nu este prioritatea mea şi nu voi merge acolo. Obiectivul meu este să merg în altă parte, aşa că nu iau deloc în considerare să merg la Steaua”, Adam Nemec, în urmă cu câteva zile.

ADVERTISEMENT

Citeşte şi:

Becali a ofertat un jucător de la Craiova: “Am dat 3 milioane €”

Alibec, persona non grata: “Poate să se ducă şi la CFR sau Craiova”

Becali, atac la Jura, arbitrul de la TAS: “Bate câmpii”