Becali, ultimul avertisment pentru Budi! “Ne mai bazăm pe tine?”

Razvan Nicolae   
in Stiri sportive
10/04/2018, 20:44
Becali, ultimul avertisment pentru Budi! “Ne mai bazăm pe tine?”

Constantin Budescu a fost nemulţumit de faptul că a fost înlocuit la pauza meciului FCSB – CSU Craiova 2-0 – VEZI DETALII AICI. Gigi Becali l-a criticat din nou pe mijlocaşul ofensiv şi a dezvăluit ce dialog a avut cu jucătorul după partida de pe Arena Naţională.

Nu se pune problema unei sancţiuni. Eu vorbesc cu pace şi dragoste. Am vorbit ieri şi azi. I-am spus: “Budi, noi ne mai bazăm pe tine?”. Noi avem un campionat de câştigat. Mi-a spus că a jucat şi cu dureri la genunchi. Mi-a spus că joacă din plăcere. Eu nu vreau plăcere şi respect. Eu vreau să-şi facă datoria. Eu am respectul, nu tu. Vreau să-şi facă datoria. Câştigă 30.000 de euro, cât nu câştigă o famile într-o viaţă. I-am spus că nu stabileşte el când iese sau când intră un jucător. Te schimbă când vrea. Mi-a spus că putem să ne bazăm pe el. Eu vreau doar datorie. Să-şi facă datoria pentru bani. I-am mai spus un lucru. Să nu mai comenteze. Nu ai voie să comentezi ce spune arbitru. 

Becali: “Niciodată nu a fost aşa de slab”

Schimbările le face antrenorul. Mi-a spus că a exagerat la final. I-am transmis că aşa ceva nu accept. E adevărat că am avut nevoie de el. Dar ca să am nevoie i-am dat 30.000 de euro pe lună. Eu sunt vinovat că l-am lăudat şi l-am ridicat în slăvi. El ne-a câştigat meciuri, dar asta e meseria lui. Dacă nu era el, putea să fie altul în locul lui. E plătit 30.000 de euro pentru astfel de goluri. Altfel îi dădeam 10.000 de euro. Steaua nu stă într-un jucător. Nu a stat şi nu va sta. Aşa a fost el învăţat la Giurgiu. Dacă îl schimbă cineva, îl înjură pe ăla care îl schimbă. Sper că a înţeles. O să fie spectator dacă se mai întâmplă. Aşa nu poţi să faci performanţă. Dacă el rămânea pe teren, noi pierdeam meciul. Simţeam asta. Mă rugam să vină pauza. Am vorbit cu Dică şi mi-a spus că-l bagă pe Tănase. I-am spus că îl va scoate pe Budescu la pauză. Niciodată nu a fost mai slab Budescu ca aseară”, a declarat Gigi Becali pentru o televiziune de sport.

Închide ×