Fotbal intern

Gigi, în cantonament! “Am băut şi nişte vin!” Mesaj înainte de derby

FCSB - CFR Cluj este un meci foarte importat pentru Gigi Becali, de aceea este decis să meargă în cantonamentul echipei pentru a discuta cu jucătorii.
09.02.2018 | 11:59
Gigi in cantonament Am baut si niste vin Mesaj inainte de derby

Update. Gigi Becali a vorbit în cursul serii de vineri despre vizita efectuată în cantonamentul echipei de la Berceni. “Le-am spus că valoric suntem peste ei. Echipele mari, cînd au meciuri importante, bat şi cu asta basta! Cum a fost Valencia cu Barcelona. Patru, cinci jucători aveţi pretenţii mari, de echipe mari. Nu există şase meciuri bune şi al 7-lea nu eşti în formă. Trebuie să joci 11 din 10 bine!

Lui Nedelcu i-am spus să mă ierte ce am spus despre el. Fizic bun, talent, tânăr, capacitate de efort. Să te uiţi la Pintilii ce face şi eşti de 10 ori mai mare ca el! Lui Vlad i-am spus că mi-a dat siguranţă, probabil că are emoţii. Singura soluţie este rugăciunea. Le-am zis să demonstreze şi gata. Am băut şi două-trei guri de vin! Ştiu echipa, dar nu pot să spun. Când joci cu Petrescu, nu poţi să spui echipa.

Cred că ştiu şi echipa CFR-ului. O să-l scoată pe Mailat şi o să-l bage pe Deac. Joacă Manea sub 21 de ani. Le-am spus jucătorilor că Dan Petrescu va face pressing în terenul advers. El e un antrenor de geniu. El n-are echipă care să poată rezista în a doua repriză“, a declarat patronul FCSB.


Update. Nicolae Dică a decis să-i scoată pe stelişti la film înaintea meciului cu CFR Cluj, toate acestea pentru a se relaxa. Asta nu e tot. FANATIK.RO a aflat că Gigi Becali a ajuns la baza sportivă a FCSB-ului din Berceni în cursul serii de vineri, după ce jucătorii au luat cina, pentru a discuta cu ei. Spre deosebire de alte vizite în care îşi certa fotbaliştii, patronul lui FCSB a ţinut să-i încurajeze pe stelişti, dar şi să-i anunţe că nu vor avea o primă specială pentru meciul de pe “Arena Naţională”.


Becali a anunţat că îşi va vizita jucătorii pentru a avea discuţii individuale, iar cu Andrei Vlad va avea o conversaţie specială. Vrea să-i transmisă goalkeeper-ului toată încrederea sa:

“Astăzi o să trec pe la echipă ca să le aduc o motivaţie, să le spun ce înseamnă meciul ăsta. Inspiraţia mea va fi ce le spun atunci, pe moment. De obicei iau fiecare jucător în parte şi discut cu fiecare. Probabil aşa voi face şi de această dată.

“Va fi puternic”

Lui Vlad o să-i spun, fără niciun fel de încurajare sau invenţii, <Îmi dai foarte mare siguranţă>, aşa zic eu, alţii spun că dă emoţii. Să lase emoţiile, că în 3-4-5 meciuri va creşte şi să fie puternic la caracter”, a spus Gigi Becali la PROX. Patronul “roş-albaştrilor” se aşteaptă ca Arena Naţională să găzduiască sâmbătă 25.000 de suporteri:

“10.000 s-au vândut până acum la meciul cu CFR. Poate să fie vreo 25.000”, a spus Becali pentru aceeaşi sursă.