Vizită surpriză în cantonamentul FCSB-ului. Gigi, mesaj pentru stelişti

SPECIAL FANATIK
Andrei Trifan    Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
08/04/2018, 16:02
Vizită surpriză în cantonamentul FCSB-ului. Gigi, mesaj pentru stelişti

Gigi Becali a profitat de prima zi de Paşte şi a mers în cantonamentul FCSB-ului din Berceni. Patronul echipei pregătite de Nicolae Dică a dorit să stea de vorbă cu jucătorii săi înaintea meciului pe care “roş-albaştrii” îl vor disputa luni, pe “Arena Naţională”, de la ora 20.45, contra oltenilor lui Devis Mangia.

Latifundiarul din Pipera s-a dus la baza sportivă din Berceni cu gânduri paşnice, deşi în urmă cu puţin timp i-a “mitraliat” pe fotbaliştii lui Nicolae Dică. Acesta le-a transmis steliştilor că are în continuare încredere în ei şi că este sigur că au forţa necesară să se impună în acest sezon competiţional şi să câştige titlul. 

Gigi Becali vrea cele trei puncte cu CS Universitatea Craiova

Gigi Becali a stat de vorbă cu fotbaliştii de la FCSB preţ de câteva minute şi s-a asigurat că Budescu şi compania au o stare de spirit perfectă înaintea meciului cu CS Universitatea Craiova şi că sunt pregătiţi să câştige cele trei puncte puse în joc pe “Arena Naţională”, toate acestea pentru a rămâne pe prima poziţie în clasamentul Ligii 1 Betano.

Înaintea etapei a 4-a din playoff-ul Ligii 1 Betano, FCSB se află pe prima poziţie cu 35 de puncte,  iar CS Universitatea Craiova se poziţionează pe locul 3, cu 31 de puncte, la doar patru în spatele primelor două clasate.

FCSB – CS Universitatea Craiova se joacă luni, 9 aprilie, de la ora 20.45, pe “Arena Naţională”, în etapa a 4-a din playoff-ul Ligii 1 Betano, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×