Fotbal intern

Becali vrea încă un jucător de la Viitorul. “Mă interesează!”

Gigi Becali a dezvăluit că a pus ochii pe un jucător de la FC Viitorul Constanţa.
03.04.2018 | 12:27
Becali vrea inca un jucator de la Viitorul Ma intereseaza

Patronul Stelei susţine că singurul jucător care îl interesează din Liga 1 Betano este Alexandru Cicâldău, jucătorul lui FC Viitorul Constanţa în vârstă de 20 de ani care a fost convocat de Cosmin Contra la echipa naţională pentru meciurile cu Israel şi Suedia. Mai mult, Gigi Becali a comentat şi despre Florinel Coman, Dragoş Nedelcu şi Romario Benzar.

CITEŞTE ŞI:

Dublu transfer pregătit de Gigi Becali. Pe cine vrea la FCSB şi cine va pleca

Gigi Becali s-a dat de gol. “Pot să-l iau pe Qaka. E un jucător valoros!” 

“Poate lui Florinel Coman îi era mai frică de Hagi. Nedelcu e băiat cuminte, am încredere în el şi are caracter frumos, dar e posibil să nu se joace cum îi convine lui. Eu când i-am văzut credeam că o să crească şi mă gândeam la zeci de milioane, dar ei dau înapoi în loc să crească. Aici mă refer la Florinel Coman, Nedelcu şi Benzar. Nu mă oftic pentru că a fost decizia mea. Nu pot să zic dacă am pus ochii pe alţi jucători de la Viitorul. Fotbalul e atât de complex, iar un om care face fotbal zi de zi are pare de necunoscute. Singurul jucător care mă interesează la ora asta este Cicâldău”, a spus Gigi Becali pentru ProX.

“Şumudică nu va veni la Steaua!”

Gigi Becali a vorbit şi despre posibilitatea ca Marius Şumudică sau Edi Iordănescu să ajungă la Steaua. “Şumudică nu va veni la Steaua, nici Edi Iordănescu. Eu am spus că o să învăţ chineza şi turca ca să înţelegeţi. Vă promit că acum o spun ultima dată în română. Nicolae Dică rămâne la Steaua dacă va lua campionatul. Dacă nu, atunci nu va rămâne. Aţi înţeles?”.