Planul lui Becali! Cine va apăra poarta FCSB-ului

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
30/01/2018, 20:16
Planul lui Becali! Cine va apăra poarta FCSB-ului

Florin Niţă este ca şi plecat de la FCSB (VEZI DETALII AICI), iar Gigi Becali şi-a făcut deja planul. Îl are pe Andrei Vlad, de rezervă este Toma Niga, şi negociază cu încă două nume, dintre care unul este Iliev. Patronul “roş-albaştrilor” a anunţat care este strategia pe care o abordează în privinţa goalkeeper-ului de la FCSB:

“Vlad va rămâne, Messi al portarilor. O să vină, îl avem pe Niga. Am negociat, am vorbit şi cu Iliev. Am mai vorbit şi cu încă un portar. Felgueiras ni s-a oferit gratis, dar nu îl vor Dică şi Meme. Nu pot să spun, că n-am voie să contactez jucătorii în tipul contractului. El s-a oferit. A câştigat şi el campionatul. Iliev ne place, din România vrem doar doi portari. Iliev şi încă unul, dar nu pot să vă spun. Dacă vrea impresarul lui să ne contacteze, că probabil are vreo clauză, discutăm.

“Nu l-am contactat eu pe Arlauskis”

Nu vreau să speculez, să vedem. Când e vorba de Steaua, toată lumea e disperată să vină. Nu mă interesează Penedo. Nu avem treabă cu el. Impresarul lui Iliev a sunat şi a zis dacă nu îi dă drumul face nu ştiu ce… Eu i-am zis că vreau plecare paşnică. Noi nu l-am contactat pe Arlauskis, nu facem aşa ceva”, a spus Gigi Becali la un post de televiziune.

Impresarul portarului lituanian a oferit detalii despre situaţia portarului care acum este sub contract cu CFR Cluj (VEZI DETALII AICI).  

Ştirea MOMENTULUI

Dinamo – Voluntari 2-1. Video! Vezi rezumatul. “Câinii”, pe primul loc

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.