Fotbal intern

Becali vrea să-l schimbe pe Teja cu Șumudică: „El nu stă cu vrăjeli! Mi-a spus că acceptă condițiile mele”

11.05.2019 | 23:52
Becali vrea sal schimbe pe Teja cu Sumudica El nu sta cu vrajeli Mia spus ca accepta conditiile mele

Gigi Becali a vorbit după victoria cu 5-1 obținută de FCSB în deplasare cu Sepsi. În ciuda acestui succes, roș-albaștrii au șanse minime la titlu, având nevoie de o victorie a Craiovei în deplasare cu CFR Cluj. 

Becali vrea să-l schimbe pe Teja cu Șumudică

Becali a lăsat să se înțeleagă faptul că Mihai Teja nu va mai continua la FCSB din vară, în situația probabilă în care echipa va ratat titlul. De altfel, ruptura dintre Becali și Teja a fost anunțată de FANATIK încă din 30 aprilie. În același timp, Becali spune că a discutat cu Șumudică, acesta acceptându-i condițiile sale de a se impune la echipă. Mai mult, patronul de la FCSB a dezvăluit că actualul antrenor de la Al Shabab nu va avea nicio problemă să recunoască dacă schimbările îi vor fi dictate din tribună. În plus, Șumudică ar putea veni de la arabi împreună cu Budescu, tipul de jucător de care FCSB are mare nevoie în acest moment.

Am auzit ce a spus Mihai Teja. Îl contrazic. Cum să iei titlul dacă tu nu bați pe Voluntari, Chiajna și Călărași?! Sunt șase puncte pierdute cu echipe de pe ultimul loc. Jocurile pe care le-am câștigat au venit datorită valorii jucătorilor, nu pe organizare de joc. V-am spus de la început ce se va întâmpla cu Teja dacă nu ia titlul. Am spus că rămâne în ultimele săptămâni ca să-l lase presa în pace. 

Pentru sezonul viitor o să luăm 3-4 jucători. În primul rând, un coordonator de joc. Apoi ne mai trebuie un fundaș central. Sunt multe de schimbat. Și mijlocaș, și atacant. Vorbim după ce se termină sezonul despre antrenor. Dacă stau față în față cu Șumudică și acceptă condițiile mele, mi-ar conveni. El nu stă cu vrăjeli. Știți deja condițiile  Omul mi-a spus că dacă stă cu nevasta lui în pat și câștigă bani, stă liniștit, nu are nicio problemă– a spus Gigi Becali la Digisport.