ATAC la Pep! Jucătorii lui Bayern s-au REVOLTAT după înfrîngerea cu Real

Marian Popovici   
în Pariuri sportive
30/04/2014, 20:42
ATAC la Pep! Jucătorii lui Bayern s-au REVOLTAT după înfrîngerea cu Real GALERIE FOTO

UPDATE / După Franz Beckenbauer şi jucătorii l-au criticat pe antrenorul Pep Guardiola. Căpitanul lui Bayern, Philip Lahm a declarat că tactica a fost greşită:

“Rămînem cu un gust amar. Nu am jucat bine tactic în prima repriză, meciul a fost prea deschis. A fost diferit în prima manşă, cînd am controlat jocul. Atunci ne-au lovit pe contraatac, acum s-a jucat de la poartă la poartă în prima repriză. E fundamental greşit pentru noi! Nu aşa jucăm fotbal. Am jucat cum şi-a dorit Realul, am picat în capcana lor” a declarat Lahm după meci,

Franz Beckenbauer este unul dintre cei mai aprigi contestatari ai lui Pep Guardiola. “Kaizerul” a vorbit după înfrîngerea usturătoare a lui Bayern Munchen pe propriul teren cu 0-4 în faţa lui Real Madrid şi s-a declarat dezamăgit de prestaţia echipei:

“Dezamăgirea e mare. Bayern nu e în regulă. Din august cînd a început sezonul, echipa a jucat la nivel maxim pînă acum cîteva săptămîni. Apoi a venit o perioadă de slăbiciune şi de slabă concentrare care încă persistă.” a declarat Beckenbauer care a evitat să vorbească despre Guardiola.

Fostul internaţional german a lăudat Real Madrid şi a recunoscut superioritatea spaniolilor: “A fost o victorie meritată a Realului, care a demonstrat că merită să joace finala Ligii Campionilor.” a declarat Beckenbauer.

 

Închide ×