Sporturi

Becker, ipoteză surpriză despre Halep: “Se teme de revenirea superstarului”

Autor: Gabriel Esanu | 10.07.2018 | 21:01
Becker, ipoteză surpriză despre Halep:
Simona Halep a dezamăgit la Wimbledon 2018 și a fost eliminată de Su-Wei Hsieh în turul 3.

Becker, ipoteză surpriză despre Halep. Fostul mare jucător german, în trecut antrenat de Ion Țiriac, a lansat o ipoteză surprinzătoare în ceea ce privește eliminarea rapidă a Simonei Halep de la Wimbledon 2018. Boris Becker este convins că atât românca, dar și alte nume din fruntea circuitului feminin, au început să resimtă presiunea revenirii Serenei Williams. De aici și valul de capi de serie care nu au reușit să treacă în săptămâna a doua de concurs.

“Nu prea înțeleg ce s-a întâmplat pe tabloul fetelor. Poate este efectul revenirii Serenei Williams. Se teme toată lumea de revenirea superstarului? În cazul Simonei Halep e și mai ciudat. Ar fi trebuit să vină cu un moral bun. A reușit în sfârșit să câștige un turneu de Mare Șlem. Era firesc să sărbătorească o săptămână sau 10 zile, apoi să revină la antrenament. Ăsta este Wimbledon! Trebuie să fii pregătit să joci cel mai bun tenis de care ești capabil”, a declarat Becker pentru BBC.

Becker, ipoteză surpriză despre Halep
Boris Becker nu știe ce s-a întâmplat cu Simona Halep la Wimbledon 2018.

Becker, ipoteză surpriză despre Halep. Fără jucătoare de top 10 în sferturi la Wimbledon 2018

Tabloul feminin de la Wimbledon 2018 a fost unul care a oferit incredibil de multe surprize. Printre ele și eliminarea Simonei Halep, în turul 3, după un eșec în fața asiaticei Su-Wei Hsieh. Singura jucătoare din top 10 care a reușit să intre în a doua săptămână de competiție a fost Karolina Pliskova, dar nici cehoaica nu a rezistat prea mult. A fost scoasă de Kiki Bertens în optimile de finală. Serena Williams a mers perfect și va juca în semifinale cu Julia Goerges. Pe cealaltă parte a tabloului, Angelique Kerber o va înfrunta pe Jelena Ostapenko.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!