Galerie foto. Beckham, la bustul gol pe iaht. Cu ce artist celebru a petrecut “Becks”

Marian Popovici   
în Galerie foto
04/04/2018, 19:31
Galerie foto. Beckham, la bustul gol pe iaht. Cu ce artist celebru a petrecut “Becks” GALERIE FOTO

Prietenia dintre David şi Mark devine tot mai închegată, potrivit jurnaliştilor de la Daily Mail. Cei doi au fost surprinşi din nou petrecându-şi timpul împreună, alături de familia sportivului. De această dată, pe un iaht luxos scos în largul ţărmului din Miami, unde au decis să sărbătorească Paştele catolic.

În vârstă de 42 de ani, Bekcs şi-a etalat abdomenul şi tatuajele, optând doar pentru pantaloni scurţi de înot de culoare roşie, iar pe cap şi-a pus o şapcă de baseball întoarsă cu cozorocul la spate. De altfel, toţi petrecăreţii au ales să se distreze în costum de baie, mai puţin Victoria. Fosta componentă a trupei Spice Girls a îmbrăcat o rochie neagră extrem de şic. Chiar dacă nu şi-a etalat prea mult corpul, apariţia ei a fost una foarte sexy. Distracţia a durat o zi întreagă, în stilul tipic familiei Beckham.

David Beckham şi Mark Anthony, prieteni la cataramă

În noiembrie 2011, fostul star al lui Real Madrid şi Manchester United a anunţat că s-a împrietenit cu artistul Mark Anthony şi a făcut publică o poză făcuta în backstage. “Este o poză cu tovarăşul meu, Marc Anthony. Am mers seara trecută cu Victoria să îl vedem în concert. A fost incredibil, un mare artist. Ne-a plăcut la nebunie”, a scris Beckham la momentul respectiv.

Închide ×