Life

Becky de la Chefi fără limite vrea să participe la Asia Express: „Cu un partener potrivit, aș câștiga”

Becky de la Chefi fără limite vrea să participe la Asia Express și consideră că ar câștiga dacă ar avea parte de un partener pe măsură. Iată declarațiile acesteia!
22.04.2022 | 23:49
Becky de la Chefi fara limite vrea sa participe la Asia Express Cu un partener potrivit as castiga
ADVERTISEMENT

Rebecca Bumputu de la Chefi fără limite a vorbit despre experiența Chefi fără limite, emisiune de la care a fost eliminată recent. Aceasta a dezvăluit că ar vrea să participe la Asia Express.

Rebecca Bumputu vrea la Asia Express! Ce spune Becky despre emisiune

Becky de la emisiunea Chefi fără limite a precizat că experiența pe care a trăit la Antena 1 a fost foarte interesantă, dar în același timp, una grea.

ADVERTISEMENT

Astfel, fosta concurentă de la Chefi fără limite a precizat că cel mai greu a fost faptul că trebuia să se spele cu apă rece.

De asemenea, aceasta a precizat și faptul că trebuia să doarmă pe o barcă și chiar a povestit un episod în care a uitat geamul deschis și tot bagajul i s-a udat.

ADVERTISEMENT

„A fost o experiență interesantă. Am stat în ploaie, ne-am spălat cu apă rece, am dormit pe barcă.

În legătură cu dormitul pe barcă, a fost bine pentru cei care nu aveau rău de mare, pentru cei care aveau rău de mare, a fost puțin greuț”, a dezvăluit concurenta, conform Click.

ADVERTISEMENT

Becky crede că ar câștiga la Asia Express

Becky vrea acum să participe la Asia Express, obiectiv pe care aceasta îl avea chiar dinainte de a merge la Chefi fără limite.

A considerat că cele două emisiuni au ceva în comun și, după ce a participat la Chefi fără limite, și-a dat seama că ar avea succes la Asia Express și chiar ar câștiga.

ADVERTISEMENT

„Eu îmi doresc să merg la Asia Express. Ăsta a fost și unul dintre motivele pentru care am participat la ‘’Chefi fără limite’’. Mi s-a zis că va fi un fel de Asia Express, combinată cu ‘’Chefi la cuțite’’, ceea ce a și fost.

Dimineața aveam diferite probe, iar seara gătit. Sunt sigură că dacă m-aș duce la Asia Express cu un partener potrivit, aș câștiga”, a mai spus ea, conform sursei citate anterior.

ADVERTISEMENT
Tags: