Coregrafie spectacol în peluza lui Beer Sheva: “Gustaţi sângele!”

Razvan Nicolae   
în Stiri sportive
20/10/2017, 00:00
Coregrafie spectacol în peluza lui Beer Sheva: “Gustaţi sângele!” GALERIE FOTO

Beer Sheva – FCSB se joacă în etapa a 3-a din faza grupelor Europa League. Steliştii au deja două victorii în această fază a competiţiei, iar un succes în deplasarea din Israel i-ar putea aduce mai aproape de calificarea în primăvara europeană.

Israelienii au umplut tribunele stadionului “Turner”, iar fanii au creat încă din startul meciului o atmosferă incendiară. Chiar înainte de fluierul de început al partidei de la Beer Sheva, al arbitrului Kevin Blom, suporterii lui Hapoel au impresionat cu o coregrafie care a umplut una dintre peluzele stadionului. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Rivalii, în tribune la Beer Sheva – FCSB

Peluza israeliană a avut un mesaj special înainte de startul meciului, unul foarte important pentru ambele echipe. “Gustaţi sângele lui Turner”, a fost mesajul transmis de fanii lui Hapoel Beer Sheva înainte de meciul contra vicecampioanei României.

În tribunele stadionului “Turner”, printre cei 16.000 de suporteri prezenţi la meci, s-a regăsit şi un suporter al lui Dinamo Bucureşti, marea rivală a celor de la FCSB. Acesta s-a aşezat în rândul fanilor campioanei Israelului, fiind îmbrăcat cu un tricou al formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO. (sursă: gsp.ro)

Închide ×