Carousel hot news

Sfaturi pentru stelişti, înainte de Beer Sheva – FCSB: “Este o lecţie!”

Daniel Stanciu, oficialul celor de la Hapoel Acre, a vorbit despre partidă din această seară, din Israel, Beerh Sheva - FCSB, din grupele Europa League. Fostul manager de la Timişoara şi Dinamo a...
Autor: Mirela Apostol | 19.10.2017 | 08:59
Sfaturi pentru stelişti, înainte de Beer Sheva - FCSB:

Daniel Stanciu, oficialul celor de la Hapoel Acre, a vorbit despre partidă din această seară, din Israel, Beerh Sheva – FCSB, din grupele Europa League. Fostul manager de la Timişoara şi Dinamo a analizat şansele pe care cele două echipe le au şi avorbit despre importanţa acestui meci.

“E cel mai important meci pentru fotbalul din Israel, de când am venit eu, din iulie. A mai fost acea confruntare decisivă pentru calificarea în grupele Champions League, cu Maribor. Ratarea calificării a fost o decepţie uriaşă pentru fotbalul israelian, pentru că toată lumea se aştepta ca Be’er Sheva să meargă mai departe. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

“Stadionul va fi plin la Beer Sheva – FCSB!”

“Din ce am înţeles, stadionul va fi plin şi voi merge şi eu, pentru că e un meci de văzut. Situaţia îi forţează pe cei de la Be’er Sheva să joace la victorie. Din toate declaraţiile lor am înţeles că nu se gândesc decât la victorie. Va fi un meci interesant, dar cred că Steaua (n.r. FCSB) ştie să joace cu presiune şi cu miză importantă, întotdeauna a avut două feţe: una în campionat şi una în meciurile internaţionale, mai ales cele cu miză, cu adversari de valoare apropiată. Steaua are prima şansă. Be’er Sheva are evoluţii inconstante în campionat, iar duminică a câştigat cu 3-1 cu ultima clasată, după ce a fost condusă şi primul gol l-a marcat undeva prin minutul 80.

Pentru ei e foarte important, se vor motiva. Cred că Be’er Sheva şi Viktoria Plzen se luptă pentru locul al doilea. Respect fotbalul din Israel, pentru că lucrez aici şi fac parte din el, dar sunt român şi îmi doresc ca orice echipă românească să aibă succes, pentru că asta ne ridică şi nouă cota. Fotbalul românesc e foarte apreciat aici şi în special Steaua. La ultima vizită a Stelei în Israel a fost 5-0 pentru Maccabi Haifa, care alături de Maccabi Tel-Aviv şi Hapoel Be’er Sheva sunt echipele cele mai potente din punct de vedere financiar. Ca organizare sunt la nivelul cluburilor importante din Europa. Ce s-a întâmplat la Be’er Sheva în ultimii ani e o lecţie de management. E adevărat că a venit şi un investitor care dispune de resurse financiare uriaşe, dar chiar e de copiat ce s-a întâmplat acolo“, a spus Daniel Stanciu la un post de televiziune.

Partida Beer Sheva – FCSB se va disputa în aceastăs eară, în Israel, de la ora 20:00, şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!