Fotbal intern

GALERIE FOTO. BEER SHEVA-FCSB. Cu ea vor da piept jucătorii lui Dică

Hapoel Beer Sheva - FCSB va avea loc joi, 19 octombrie, de la ora 20:00, în runda a 3-a din grupele Europa League, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro, iar jucătorii lui Nicolae Dică vor avea de dus o...
15.10.2017 | 14:55

Hapoel Beer Sheva – FCSB va avea loc joi, 19 octombrie, de la ora 20:00, în runda a 3-a din grupele Europa League, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro, iar jucătorii lui Nicolae Dică vor avea de dus o luptă cu o echipă finanţată de o femeie.

Alona Barkat este numele femeii care o finanţează pe Hapoel Beer Sheva, echipa care se va duela cu FCSB în Grupa G a Europa League, iar povestea acesteia este una desprinsă din filmele americane.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Alona Barka are gânduri mari înainte de Hapoel Beer Sheva – FCSB

Alona Barkat a studiat în California şi a lucrat o bună perioadă pentru Silicon Valley. A condus alături de soţul şi fratele ei fonduri de investiţii şi s-a ocupat de mai multe proiecte sociale în San Francesco înainte de a decide să revină în Israel.

Alona Barkat a avut mereu o slăbiciune pentru fotba, iar imediat ce a ajuns în Israel a încercat să se apropie de Maccabi Tel Aviv, iar apoi a decis că este momentul să aibe propria echipă şi a devenit proprietara echipei Hapoel Beer Sheva în 2007, care a fost înfiinţată în 1949. Astfel, Alona a devenit prima proprietară a unui club de fotbal din istoria Israelului.

A trecut printr-un moment dificil în 2010, după ce suporterii l-au agresat pe antrenorul lui Hapoel Beer Sheva de atunci, Guy Azouri, şi a decis să renunţe la club. După două luni în care suporterii au trata cu respect tot ceea ce se întâmplă la echipa din Israel, Alona Barkat a continuat să investescă şi au urmat 2 titluri, în 2016 şi 2017, 4 participări în cupele europene şi o primăvară în 2017.

3 copiii are Alona Barkat, proprietara lui Hapoel Beer Sheva

Hapoel Beer Sheva – FCSB, joi, 19 septembrie, ora 20:00, în grupa G a Europa League, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.