ADVERTISEMENT
Carousel hot news

BEER SHEVA-FCSB. Asta e echipa de start. Dică l-a confirmat pe Gigi Becali

Update. Iată echipa de start a lui Nicolae Dică pentru meciul cu Hapoel Beer Sheva....
Autor: Razvan Nicolae | 19.10.2017 | 18:46
BEER SHEVA-FCSB. Asta e echipa de start. Dică l-a confirmat pe Gigi Becali

Update. Iată echipa de start a lui Nicolae Dică pentru meciul cu Hapoel Beer Sheva.

ADVERTISEMENT

Niţă – Benzar, Planic, Bălaşa, Momcilovic – Nedelcu, Popescu – Man, Budescu, Teixeira – Tănase

Rezerve: A. Vlad – Larie, Filip, Gnohere, Morais, Fl. Coman, Enache Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA B pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Beer Sheva – FCSB se joacă joi, de la ora 20:00, în etapa a 3-a din Liga 1 Betano. Steliştii au deja şase puncte din primele două meciuri, iar o victorie a elevilor lui Nicolae Dică i-ar putea aduce mai aproape de calificarea în primăvara europeană. Cu mai puţin de 24 de ore înainte de startul meciului, Gigi Becali a declarat că ştie deja care este primul 11 pentru partida din Israel.

Latifundiarul din Pipera a declarat că ştie cu va juca Nicolae Dică în meciul cu Hapoel Beer Sheva şi a precizat numele mai multor jucători care vor fi titulari în meciul de joi seara. Patronul FCSB a susţinut că Harlem Gnohere nu se numără printre jucătorii din primul 11, însă a mai adăugat că atât “Bizonul”, cât şi Nedelcu vor intra pe teren în a doua repriză.

ADVERTISEMENT

Mesajul lui Becali pentru nemulţumiţi

“Ştiu echipe de mâine. Morais e pe bancă. Teixeira va fi în stânga, Popescu lângă Nedelcu, Man în dreapta. Şi Tănase va juca, şi Budescu. Mi-a spus că va juca vârf cu Tănase, după care să intre şi Coman în a doua repriză, şi “Bizonul” eventual, eventual şi Enache, dacă trebuie să ţinem de rezultat”, a declarat Gigi Becali pentru o televiziune de sport.

Patronul FCSB le-a transmis un mesaj şi jucătorilor care ar putea să fie nemulţumiţi că nu joacă în meciul din Israel. “Dacă se supără, să fie sănătoşi. Eu achit cu sfinţenie ce scrie în contract, asta e datoria mea, iar datoria lor e să se antreneze cât mai bine”, a mai precizat patronul FCSB.

Cum va arăta primul 11 al vicecampioanei în meciul Beer Sheva – FCSB

Steaua: Niţă – Benzar, Planic, Bălaşa, Momcilovic – Nedelcu, Popescu – Man, Budescu, Teixeira – Tănase

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!