Fotbal international

BEER SHEVA-FCSB. Un adversar al “roş-albaştrilor” a picat şi proba B la testul anti-doping! Riscă o suspendare de cel puţin 2 ani!

Hapoel Beer Sheva - FCSB va avea loc joi, 19 septembrie, de la ora 20:00, în Grupa G a Europa League, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro, iar un jucător al campioanei din Israel a primit o lovitură...
15.10.2017 | 15:27
BEER SHEVAFCSB Un adversar al rosalbastrilor a picat si proba B la testul antidoping Risca o suspendare de cel putin 2 ani

Hapoel Beer Sheva – FCSB va avea loc joi, 19 septembrie, de la ora 20:00, în Grupa G a Europa League, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro, iar un jucător al campioanei din Israel a primit o lovitură cruntă înainte duelului cu echipa lui Nicolae Dică.

Alona Barkat, patroana lui Hapoel Beer Sheva, a anunţat la finalul lunii septembrie că fundaşul Shir Tzedek a picat un control antidoping şi fost depistat pozitiv. Astfel, aceasta a decis ca fundaşul să nu mai joace până UEFA va da un verdict clar în ceea ce priveşte situaţia sa – vezi detalii. Se pare că Tzedek ar fi consumat un supliment alimentar care conţine o substanţă interzisă.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Shir Tzedek riscă să primească o suspendare între 2 şi 4 ani înainte de Beer Sheva – FCSB

Clubul Hapoel Beer Sheva a cerut ca fundaşul Shir Tzedek să facă şi proba B, dar fotbalistul din Israel a picat-o şi pe aceasta şi urmează să primească o suspendare din partea UEFA. Conform site-ului oficial al forului European, Shir Tzedek riscă o suspendare între 2 şi 4 ani.

Shir Tzedek va primi o suspendare de 2 ani dacă va depune mărturie că s-a dopat neintenţionat. Dacă va susţine că a luat substanţele cu bună ştiinţă, atunci fundaşul lui Hapoe Beer Sheva va primi 4 ani de suspendare.

Shir Tzedek are 28 de ani şi a semnat cu Hapoel Beer Sheva un contract valabil până pe 30 iunie 2021. În acest sezon competiţional, Tzedek a evoluat în 13 meciuri şi a înscris 2 goluri. Fundaşul în vârstă de 28 de ani este cotat de site-urile de specialitate la 1.000.000 de euro. Pentru rivala FCSB-ului din Grupa G a Europa League, fotbalistul are 98 de meciuri, a înscris 4 goluri şi a oferit 1 pasă decisivă.

Hapoel Beer Sheva – FCSB, joi, 19 octombrie, de la ora 20:00, în Grupa G a Europa League, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

Tags: