Begu și Niculescu, extenuate după calificarea României: ”Nu am fi reușit fără suporteri. Nu realizăm nici acum”

CORESPONDENŢĂ DIN OSTRAVA
Marian Popovici    Razvan Nicolae    Traian Terzian   
in Tenis
10/02/2019, 22:44
Begu și Niculescu, extenuate după calificarea României: ”Nu am fi reușit fără suporteri. Nu realizăm nici acum” CORESPONDENŢĂ DIN OSTRAVA
Irina-Camelia Begu și Monica Niculescu au declarat că sunt extenuate după meciul de dublu care a adus calificarea României în semifinalele Fed Cup

Jucătoarele Irina-Camelia Begu și Monica Niculescu au declarat că sunt extenuate după meciul de dublu care a adus calificarea României în semifinalele Grupei Mondiale din Fed Cup. Cele două le-au învins Barbora Krejcikova și Katerina Siniakova, iar România a trecut de Cehia cu scorul general de 3-2.

”Monica a jucat extraordinar, mai ales la început când eu nu am putut să o ajut. Din setul doi mi-am spus că nu mai avem nimic de pierdut și m-am relaxat. Am câștigat acest meci pentru că am luptat pentru fiecare punct. Nu realizăm nici acum ce am reușit. Suporterii au fost extrordinari, nu cred că am fi reușit fără ei. Mă simt epuizată acum”, a declarat Begu la Telekom Sport.

Begu și Niculescu, extenuate după calificarea României: ”Mi s-a părut grozav”

Irina-Camelia Begu și Monica Niculescu au părut extenuate la finalul întâlnirii care a adus calificarea României în semifinalele Fed Cup. ”Mie mi s-a părut grozav astăzi. Îmi era teamă pentru că obosisem la un moment dat și îmi era frică că nu o mai pot ajuta pe Irina”, a spus și Monica Niculescu.

În semifinalele Fed Cup, România va întâlni Franța în deplasare, în perioada 20-21 aprilie.

Închide ×