Bei apă dintr-o sticlă folosită de mai multe ori? Ce se poate întîmpla

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
21/08/2016, 18:11
Bei apă dintr-o sticlă folosită de mai multe ori? Ce se poate întîmpla

Probabil ca si tu ai o sticla pe care o umpli cu apa atunci cand iti este sete. Uite de ce sa nu mai faci niciodata asa ceva.

Conform studiilor, toate sticlele, folosite in mod repetat, sunt pline de bacterii. De fapt, oamenii de stiinta sustin ca atunci cand bei apa din aceeasi sticla folosita de mai multe ori este ca si cum ai “linge” un capac de toaleta.

Cercetatorii au analizat cateva sticle folosite de atleti si au masurat cantitatea de bacterii. Cea mai murdara avea 900.000 de colonii de bacterii pe centimetrul patrat, ceea ce este mai mult decat pe un capac de toaleta.

Daca folosesti aceeasi sticla, spal-o des. Ai grija ce sticla alegi. Cele care se deschid de jos in sus sunt cele mai predispuse la acumularea de bacterii.

Cel mai bine este sa bei prin intermediul unui tub pe care sa il schimbi in mod regulat.

sursa: stiripesurse.ro

Ştirea MOMENTULUI

Virgil Postolachi a obţinut cetăţenia română! Prima reacţie a tatălui său

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×