News

Beinur și Adrian, polițiștii eroi din Capitală. Au oprit imediat mașinile, când au văzut elicopterul aterizând: ”Au reușit să prevină un dezastru”

Beinur și Adrian sunt polițiștii care au reușit să prevină un dezastru, joi, în momentul în care elicopterul american a aterizat pe o stradă din Capitală.
15.07.2021 | 15:51
Beinur si Adrian politistii eroi din Capitala Au oprit imediat masinile cand au vazut elicopterul aterizand Au reusit sa previna un dezastru
Beinur și Adrian, polițiștii eroi din Capitală. Au oprit imediat mașinile, când au văzut elicopterul aterizând: ”Au reușit să prevină un dezastru”
ADVERTISEMENT

Polițiștii rutieri din Capitală care au oprit traficul în Piaţa Charles de Gaulle, pentru ca un elicopter militar american să poată ateriza de urgență în sensul giratoriu, au jucat un rol decisiv în prevenirea unei tragedii de proporții.

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) i-a prezentat pe cei doi agenți-eroi care, prin abilitatea și prezența de spirit au acționat exemplar.

ADVERTISEMENT

Doi polițiști din Capitală, Beinur și Adrian, decisivi în evitarea unei tragedii. Cum au acționat în momentul în care au văzut elicopterul

MAI relatează detaliat momentul în care cei doi agenți de poliție au observat că elicopterul are probleme.

Dintr-o postare a instituției pe pagina de Facebook aflăm că cei doi agenți se aflau la semafor, la doar câțiva metri de Piața Charles de Gaulle.

ADVERTISEMENT

După ce au simțit o zdruncinătură puternică, aceștia s-au dat imediat jos să vadă ce se întâmplă, moment în care au observat cum un elicopter aflat în zbor lovește un stâlp de iluminat și se îndreaptă către ei.

  • ” -Adriane, fugi repede și blochează traficul dinspre Arcul de Triumf. Eu mă duc pe partea opusă!
ADVERTISEMENT

Cu mâinile ridicate, au oprit imediat mașinile și astfel, elicopterul care nu era deloc stabil, a reușit să aterizeze în mijlocul intersecției.

Totul s-a întâmplat foarte rapid. După aterizare, Beinur și Adrian s-au îndreptat către elicopter, pentru a vedea în ce stare sunt piloții și au anunțat dispeceratul!

ADVERTISEMENT
  • -Deviați traficul dinspre Piața Charles de Gaulle! Tocmai ce a aterizat un elicopter în mijlocul intersecției!
  • Răspunsul de la dispecerat a venit cu o mică pauză.
  • -Elicopter?
  • -Vorbesc foarte serios! Un elicopter!

Cei doi colegi au rămas la fața locului, până la ridicarea elicopterului din intersecție. Ei sunt Beinur și Adrian, cei doi polițiști, care astăzi au dat dovadă de prezență de spirit și au reușit să prevină producerea unui dezastru! Felicitări!”, se arată în postarea MAI.

Elicopterul militar american a lovit doi stâlpi în zona de nord a Capitalei

Reamintim că un incident aviatic grav a avut loc, joi dimineață, în București. Un elicopter american a pierdut din altitudine și a doborât mai mulți stâlpi de iluminat. Elicopterul militar a aterizat forțat în Piața Charles de Gaulle din București.

Traficul rutier pe bulevardul Aviatorilor a fost oprit. A fost demarată o anchetă pentru a se stabili cauzele acestui accident. Din fericire, nu au fost înregistrate victime umane.

Din primele informații, elicopterul militar ce aparţine Statelor Unite ale Americii ar fi suferit o defecţiune tehnică.

ADVERTISEMENT