Fotbal intern

Bejan, plin de sânge în Universitatea Craiova – Astra Giurgiu! Cum s-a accidentat jucătorul oaspeților

10.03.2019 | 21:19
Bejan, plin de sânge în Universitatea Craiova - Astra Giurgiu! Cum s-a accidentat jucătorul oaspeților
Faza la care Florin Bejan și Elvir Koljic s-au accidentat
ADVERTISEMENT

Probleme serioase pentru Florin Bejan în minutul 32 al partidei Universitatea Craiova – Astra Giurgiu! Jucătorul oaspeților a sărit la cap, dar s-a ciocnit violent de Elvir Koljic. Cei doi jucători au căzut secerați la pământ și imediat coechipierii și arbitrul partidei au început să facă semne disperați către echipele medicale. Cel mai șifonat a ieșit fotbalistul oaspeților. Dacă bosniacul a scăpat cu o punga de gheață aplicată pe arcadă, Bejan, plin de sânge, a avut nevoie de câteva minute bune de repaus.

Medicii s-au chinuit să-i oprească sângerarea și au reușit într-un final să-i aplice un bandaj lui Bejan. Între timp, ieșit pe margine, Koljic cerea deja acordul arbitrului pentru a reintra pe teren. Atacantul oltenilor zâmbea alături de staff-ul oltenilor și a revenit în joc.

ADVERTISEMENT

Bejan, plin de sânge în Universitatea Craiova – Astra Giurgiu!

Florin Bejan a ieșit pe margine acolo unde doctorii au continuat să-i acorde îngrijiri. După câteva minute, jucătorul Astrei a reintrat și el pe teren și a continuat meciul, deși Costel Enache, antrenorul giugiuvenilor avea deja câțiva jucători scoși la încălzire în cazul în care acesta nu mai putea continua.

  • 1-0 arăta tabela de marcaj în momentul accidentării
ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri