Unul dintre starurile Belgiei s-a “rupt” şi e out pentru Mondial!

Sorin Dumitrescu   
in Galerie foto
16/04/2018, 19:00
Unul dintre starurile Belgiei s-a “rupt” şi e out pentru Mondial! GALERIE FOTO

Belgia va fi lipsită de către unul dintre jucătorii din compartimentul ofensiv la turneul final al CM din Rusia. Împrumutat de Chelsea până la finalul sezonului la Borussia Dortmund, Michy Batsuahyi, s-a accidentat grav duminica trecută, în meciul cu Schalke 04. VEZI GALERIE FOTO

Vorbim despre o accidentare provocată fără ca vreun adversar să îl fi lovit. Gazonul i-a jucat feste şi diagnosticul este teribil: ruptură de ligamente la genunchi. Minim trei luni de stop, în cel mai fericit caz. În mod cert nu va mai vedea Rusia decât în faţa micului ecran.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Belgianul s-a accidentat în ultimele secunde ale meciului

Cu atât mai frustrant pentru belgianul de 24 de ani întrucât accidentarea s-a produs în al doilea minut de prelungiri ale timpului regulamentar. Batshuayi se afla în duel pentru minge cu Stambouli, a făcut o mişcare greşită şi următoarea mişcare a fost mâna ridicată în aer cu disperare, care anunţa drama.

Belgianul a jucat 13 meciuri la Dortmund şi a marcat 9 goluri, fiind repede adoptat de fani şi există mari perpective ca la vară Borussia să negocieze cu Chelsea un transfer definitiv. Vizibil afectat, Batshuayi a trimis un mesaj emoţionant fanilor galben-negrilor, cărora le mulţumeşte pentru afecţiunea demonstrată. Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Închide ×