Fotbal international

Belgia, față în față cu optimile de finală. Nu ratați Pariurile Mondiale de la meciul cu Maroc

Belgia - Maroc este o partidă extrem de importantă pentru europeni, deoarece o victorie i-ar duce în optimile Cupei Mondiale.
26.11.2022 | 17:41
Belgia fata in fata cu optimile de finala Nu ratati Pariurile Mondiale de la meciul cu Maroc
Belgia - Maroc este o partidă extrem de importantă pentru europeni, deoarece o victorie i-ar duce în optimile Cupei Mondiale. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Elevii lui Roberto Martinez au debutat cu dreptul la competiția din Qatar, însă prestația a lăsat de dorit și au scos la suprafață lacunele pe care aceștia le-au arătat mai mereu la turneele finale.

Belgia – Maroc, joc închis la Cupa Mondială

Întâlnirea Belgia – Maroc, din etapa a 2-a a Grupei F de la Cupa Mondială din Qatar, se va disputa duminică, 27 noiembrie, de la ora 15:00, pe Al Thumama Stadium din Doha, și poate însemna calificarea ”dracilor roșii” în optimi.

ADVERTISEMENT

Lipsiți de atacantul Romelu Lukaku, care nu va fi prezent nici la meciul împotriva Marocului din cauza unei accidentări, dar cu starurile Eden Hazard și Kevin De Bruyne, belgienii au suferit în startul partidei de debut împotriva Canadei.

Eroul a fost portarul Thibaut Courtois, care a parat penalty-ul executat de Alphonso Davies, iar în finalul primei reprize Michy Batshuayi a profitat și a înscris unicul gol al întâlnirii. Doar că duminică în față îi va avea pe mult mai arțăgoșii fundași marocani.

ADVERTISEMENT

Aceștia și-au făcut treaba perfect în fața Croației, vicecampioana mondială de acum 4 ani și ”Leii din Atlas” au scos un 0-0 meritat. Ținând cont de toate cele întâmplate în prima etapă vom alege să mizăm pe varianta ”X solist”, care are la Betano o cotă de 3,50.

Lipsă de soluții ofensive

Este clar faptul că africanii vor încerca să blocheze jucătorii importanți din echipa lui Roberto Martinez, să închidă cât mai bine culoarele spre propria poartă și s-ar mulțumi și cu un punct din acest joc, deoarece în ultima rundă ar urma să întâlnească Canada, o formație fără prea mari pretenții.

ADVERTISEMENT

Ambele formații propun doi portari de la echipe de top din La Liga. Europenii vin cu Thibaut Courtois de la Real Madrid, în timp ce marocanii îl au pe Yassine Bounou de la Sevilla. Va fi o bătălie interesantă de la distanță între ei și putem profita de acest lucru cu pronosticul ”total goluri: 0-2”, care are o cotă de 1,72 la Betano.

Este clar că Roberto Martinez nu este deloc mulțumit de prestația ofensivă a formației sale în primul meci și va încerca să îmbunătățească lucrurile, dar în absența lui Lukaku este greu de făcut acest lucru.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, Walid Regragui are și el câteva nume interesante pentru linia de atac, însă prima grijă a sa este defensiva. În aceste condiții ar putea fi interesantă varianta ”nu marchează ambele echipe”, care are la Betano o cotă de 1,83.


  • Cotă BETANO pentru Belgia – Maroc: 1,70 este cota pentru „total goluri Belgia: sub 1,5”. Vezi toate cotele aici!

ADVERTISEMENT
Tags: