Sport

Belgia – Italia, capul de afiș al sferturilor de la Euro 2020! Pariurile speciale pe “confruntarea titanilor”

Belgia și Italia joacă în sferturile de finală de la Euro 2020 într-unul dintre cele mai interesante meciuri de la turneul final. Cele două naționale sunt printre favorite la trofeu.
01.07.2021 | 21:42
Belgia  Italia capul de afis al sferturilor de la Euro 2020 Pariurile speciale pe confruntarea titanilor
ADVERTISEMENT

Italia a început foarte puternic Campionatul European și a câștigat grupa fără emoții, cu trei victorii clare: 3-0 cu Turcia și Elveția, respectiv 1-0 cu Țara Galilor. “Azzurri” au avut emoții cu Austria în sferturi, dar au reușit să învingă după prelungiri cu 2-1.

Belgia – Italia, capul de afiș al sferturilor de la Euro 2020! Hazard, out de la turneul final

De cealaltă parte, Belgia a obținut patru victorii în 90 de minute până acum. A câștigat grupa B cu maximum de puncte și în optimile de finală a eliminat Portugalia, deținătoarea trofeului, după o victorie cu 1-0.

ADVERTISEMENT

Selecționerul Roberto Martinez are multe motive de îngrijorare înaintea meciului cu Italia. Decarul Eden Hazard nu va mai juca la Euro 2020, iar emoții sunt și cu De Bruyne, ieșit accidentat în meciul cu Portugalia.

Cele mai multe autogoluri din istoria turneelor finale! Cotă uriașă să se marcheze în proprie poartă

Euro 2020 a început cu un autogol în meciul dintre Italia și Turcia, iar la această ediție s-au marcat mai multe autogoluri ca oricând, nu mai puțin de 9, ca la celelelate ediții cumulat. Și suntem abia în sferturi.

ADVERTISEMENT

Cota oferită de Casa Pariurilor pentru “autogol în meci” este 9,00. Dacă pariați că belgienii își trimit în proprie poartă, cota este 16,00, iar la italieni ceva mai mare: 18,00. 

Cota 3,20 pentru penalty în meci!

Un alt pariu care ar putea fi încercat în acest meci îl reprezintă loviturile de pedeapsă. Există o cotă foarte bună pentru cei care mizează că va fi cel puțin un penalty în timpul meciului.

ADVERTISEMENT

Cota oferită de Casa Pariurilor pentru “Penalty în meci” este 3,20. Dacă sunteți sigur că cele două echipe vor evita cu orice preț faulturile sau hențurile în suprafața de pedeapsă, cota este 1,30. 

Este o dispută echilibrată între Italia și Belgia și sunt șanse bune ca acest meci să se decidă dincolo de cele 90 de minute de joc. Cei care pariază pe un joc echilibrat, decis în prelungiri sau loviturile de departajare se pot îmbogăți.

ADVERTISEMENT

Cota oferită de Casa Pariurilor pentru “meciul se decide în prelungiri” este 6,00. Aceeași cotă este oferită și pentru pariul “meciul se decide la loviturile de departajare”. 

Cote bune pentru folosirea arbitrajului video

Arbitrajul video este unul dintre ingredientele care condimentează meciurile de la turneul final. Iar pariurile pe intervenția VAR sunt pe măsură.

Cota oferită de Casa Pariurilor pentru “arbitrul va dicta penalty pe baza VAR în meci” este 5,00. 


  • (P) 20,00 este cota oferită de Casa Pariurilor la Belgia – Italia pentru pronosticul „se marchează triplă în meci”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT