Video. Ameninţări grave înainte de Belgia - Japonia! ”Nu am fost siguri că se joacă”

belgia-japonia, siguranta, amical, amenintari

Partida amicala Belgia - Japonia 1-0 a fost la un pas să nu se dispute din cauza ameninţărilor unui atac de proporţii.

Conform L'Equipe, cu câteva ore înainte de începerea partidei Belgia - Japonia 1-0 de pe stadionul Jan Breydel din Bruges, poliţia locală a primit o informaţie despre o ameninţare de atac considerată extrem de gravă. Înainte de a lua o decizie, forţele de ordine au cerut o analiză a organismului coordonator pentru ameninţări din Bruxelles.

În cele din urmă, autorităţile şi primarul oraşului Bruges au decis ca evenimentul să se desfăşoare aşa cum fusese programat, dar nu au făcut niciun anunţ public despre posibilul atac. ”Nu a existat niciodată un pericol major, iar fanii se pot întoarce acasă în linişte”, a anunţat Federaţia Belgiană de Fotbal la finalul întâlnirii.

Lukaku a marcat în Belgia - Japonia 1-0

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

În schimb, purtătorul de cuvânt al federaţiei belgiene a declarat că a existat riscul ca partida să nu se joace: ”Cu o oră înainte de startul meciului nu eram siguri că se va juca”. Organizatorii meciului Belgia - Japonia 1-0 au întărit măsurile de securitate la intrarea în stadion, după ce au confiscat un telefon mobil care confirma ameninţarea.

Citeste tot articolul »
viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:45Telekom Sport 1
Liga 1 Botoşani - Craiova
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091