Fotbal international

Belgia – Panama 3-0 la CM 2018. Lukaku i-a stricat debutul lui Penedo la Mondial!

18.06.2018 | 19:42
Belgia  Panama 30 la CM 2018 Lukaku ia stricat debutul lui Penedo la Mondial

Belgia – Panama LIVE STREAM Campionatul Mondial 2018. Belgia – Panama 3-0 s-a jucat în prima etapă din Grupa G a Campionatului Mondial 2018. Mertens şi Lukaku, autor unei duble, au fost partizanii victoriei. Cele două formaţii s-au duelat la Soci, pe stadionul Olimpic Fişt construit special pentru festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de iarnă din 2016. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Min. 75 / GOOOOOOL Belgia! Lukaku a reuşit dubla.

Min. 69 / GOOOOOOL Belgia! Lukaku a majorat scorul.

Min. 47 / GOOOOOOOOL Belgia! Mertens a deschis scorul cu şut în forţă.

UPDATE, ora 18:00 / A început meciul Belgia – Panama

UPDATE, ora 17:02 / Au fost anunţate formaţiile de start pentru meciul Belgia – Panama.

Belgia: Courtois – Alderweireld, Boyata, Vertonghen – Meunier, De Bruyne, Witsel, Carrasco – Mertens, Lukaku, Hazard

Panama: Penedo – Murillo, Torres, Escobar, Davis – Gomez – Barcenas, Cooper, Godoy, Rodriguez – Perez


Belgia – Panama LIVE STREAM Campionatul Mondial 2018. Duelul dintre cele două formaţii se va disputa pe o arenă cu o capacitate de 45.000 de locuri, iar conform informaţiilor oferite de organizatori biletele au fost epuizate. Belgia – Panama reprezintă primul meci din istoria panamezilor la un Campionat Mondial.

Belgia – Panama LIVE TEXT, minut cu minut la Campionatul Mondial 2018

Belgia – Panama LIVE STREAM Campionatul Mondial 2018. Jaime Penedo, portarul titular al naţionalei din zona CONCACAF, este singurul fotbalist din Liga 1 Betano care evoluează la turneul final organizat din Rusia şi a ales de curând să semneze un nou contract cu Dinamo.  De altfel, goalkeeper-ul celor de la Dinamo este una dintre vedetele echipei la Campionatul Mondial 2018 şi titular de drept în echipa antrenată de Hernan Dario Gomez.

Belgia – Panama LIVE STREAM, în grupa G la CM 2018

Belgia – Panama LIVE STREAM Campionatul Mondial 2018. Europenii au avut parcurs spectaculos în preliminariile pentru turneul final din Rusia şi au reuşit 9 victorii şi o singură remiză. Naţionala pregătită de Martinez a marcat de 43 de ori şi a încasat doar şase goluri în prelimarii, fiind câştigătoarea Grupei H. Belgia s-a împiedicat doar împotriva Greciei, într-o partidă încheiată la egalitate, 1-1.

Belgia – Panama LIVE VIDEO pe TVR 1 şi TVR HD

Belgia – Panama LIVE STREAM Campionatul Mondial 2018. Partida dintre cele două formaţii din Grupa G va fi condusă de zambianul Janny Sikazwe. Centralul african va fi ajutat la cele două linii de Jerson Dos Santos din Angola şi Zakhele Siwela din Africa de Sud, în timp ce japonezul Ryuji Sato va fi al patrulea oficial la primul meci care se va disputa pe arena din Soci.

Belgia – Panama LIVE cote la pariuri CM 2018

Belgia – Panama LIVE STREAM Campionatul Mondial 2018. Trupa europeană este văzută mare favorită la casele de pariuri împotriva debutantei la un Campionat Mondial. Belgienii au o cotă de 1.20, în timp ce o remiză are o cotă de 7.65, iar un parior care va miza pe o victorie a jucătorilor din Panama beneficiază de o cotă de 17.00. Bookmakerii oferă în schimb o cotă de 1.60 pentru un gol marcat de Romelu Lukaku, cel care este văzut drept principalul marcator al Belgiei.