Sport

Belgia – Rusia 3-0. „Dracii roșii” egalează scorul turneului la Euro 2020. Cum arată clasamentul Grupei B. Video

Belgia a învins-o la scor de neprezentare pe Rusia, la Sankt Petersburg în primul lor meci din grupa B. „Dracii roșii” sunt lideri, cu trei puncte, la egalitate cu Finlanda, dar cu un golaveraj superior.
12.06.2021 | 23:09
Belgia  Rusia 30 Dracii rosii egaleaza scorul turneului la Euro 2020 Cum arata clasamentul Grupei B Video
ADVERTISEMENT
12-06-2021
21:04

Belgia este lider în Grupa B

Belgia a învins-o cu 3-0 pe Rusia și este lider în Grupa B de la Euro 2020. „Dracii roșii” au egalat astfel scorului turneului, reușit în prima de etapă de Italia în fața Turciei. Selecționata lui Roberto Martinez e la egalitate de puncte cu Finlanda, care a învins cu 1-0 pe Danemarca și este pe locul 2, cu un golaveraj inferior. În runda a doua, Finlanda joacă cu Rusia, iar Belgia cu Danemarca.

12-06-2021
19:05

Belgia și Rusia închid prima etapă din Grupa B!

Belgia – Rusia 3-0 (Lukaku 10, 89 Meunier 34) – VEZI VIDEO

Min. 89: GOOOOOL Belgia! Romelu Lukaku face dubla!

Min. 45: Pauză! Belgia a dominat autoritar prima parte și este aproape de un start perfect la Euro 2020

Min. 34: GOOOOOL Belgia! Meunier înscrie la câteva minute după ce a intrat pe teren! Shunin a greșit grav la gol

Min. 10 – GOOOOOOL Belgia! Romelu Lukaku profită de o gafă a apărării adverse și îl execută pe portarul rușilor. 

Min. 1 – Start de meci la St. Petersburg

12-06-2021
19:01

Echipele de start în Belgia - Rusia

  • Belgia: Courtois (Real Madrid) – Alderweireld (Tottenham), Boyata (Hertha Berlin), Vertonghen(c) (Benfica) – Castagne (Leicester), Dendoncker (Wolves), Tielemans (Leicester), T. Hazard (Dortmund) – Mertens (Napoli), Lukaku (Inter), Carrasco (Atletico); Rezerve: Mignolet, Sels – Vermalen, E. Hazard, Meunier, Denayer, Benteke, Chadli, Batshuayi, Trossard, Doku, Praet; Selecționer: Roberto Martinez 
     
  • Rusia: Shunin (Dinamo Moscova) – Mario Ferandes (ȚSKA Moscova), Semeyonov (Akhmat Grozny), Dzhikiya (Spartak Moscova), Zhirkov (Zenit) – Ozdoyev (Zenit), Barinov (Lokomotiv Moscova) – Zobnin (Spartak Moscova), Golovin (Monaco), Kuzyaev (Zenit) – Dzyuba(c) (Zenit); Rezerve: Dyupin, Safonov, Diveev, Karavaev, Cheryshe, Sobolev, Zabolotny, Miranchuk, Zhemaletdinov, Ionov, Evgenyev, Mukhin. Selecționer: Stanislav Cherchesov.
     

“Dracii roșii” sunt printre favoriții Campionatului European 2020 și primul test va fi împotriva naționalei Rusiei. La precedenta ediție, elevii lui Roberto Martinez au dezamăgit, fiind eliminați în sferturi de Țara Galilor.

Belgia – Rusia, Live video, de la ora 22:00! Martinez, în gardă: “Rusia va avea suportul fanilor”

Belgia este pe primul loc în clasamentul FIFA și vrea să își respecte blazonul. Sunt neînvinși în șapte meciuri jucate împotriva Rusiei, însă vor avea parte de o confruntare dificilă împotriva unui adversar dur.

ADVERTISEMENT

Roberto Martinez, selecționerul Belgiei, a spus înainte de acest meci: “Sunt de acord că primul meci poate fi cel mai dificil înainte de un turneu major. Trebuie să intri într-un turneu la un nivel maxim atât mental, cât și fizic. 

Va fi un adevărat test pentru că știm această echipă foarte bine, dar și ei ne cunosc. Mai mult, Rusia va avea parte de suportul fanilor”, a spus Martinez.

ADVERTISEMENT

Cherchesov: “În meciurile recente cu Belgia am avut parte de confruntări spectaculoase, plăcute fanilor”

Stanislav Cherchesov, selecționerul Rusiei a lăudat Belgia, mai ales că echipa lui Roberto Martinez a câștigat grupa din preliminarii din care au făcut parte ambele echipe:

“Am jucat cu ei în preliminarii. Sunt o echipă bună: ambițioși, puternici, cu un antrenor bun și jucători de excepție. Nu este o surpriză că sunt pe primul loc în clasamentul FIFA de ceva ani. 

ADVERTISEMENT

În meciurile recente cu Belgia am avut parte de confruntări spectaculoase, plăcute fanilor. Înțelegem nivelul la care suntem. Nu suntem cotați printre favoriți, dar asta nu contează”, a spus Cherchesov.

De Bruyne și Witsel lipsesc de la belgieni! Meciul va fi transmis de Pro TV

De la belgieni va lipsi unul dintre cei mai importanți jucători, Kevin De Bruyne. Mijlocașul belgian nu a făcut deplasarea la St. Petersburg, încă nefiind complet refăcut. Nici Axel Witsel nu este apt pentru această confruntare.

ADVERTISEMENT

Totuși, cei doi sunt așteptați să revină pe teren în viitorul meci al naționalei Belgiei, împotriva naționalei daneze, la Copenhaga:

“Kevin s-a simțit bine ieri, s-a antrenat pe gazon, dar separat de grup. Trebuie să-l ajutăm să se miște liber, fără rețineri. Witsel se află într-o situație similară, amândoi se antrenează separat, iar până acum au progresat zi de zi. Cred că în scurt timp o să-i vedem pe teren”, a spus Roberto Martinez.

Belgia este considerată a treia favorită la câștigarea turneului, după Franța și Anglia. Rusia nu se numără printre favorite, însă la ultimul turneu final a ajuns până în faza sferturilor de finală, la Campionatul Mondial din 2018.


  • (P) Cotă SUPERBET pentru Belgia – Rusia: 2,00 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

  • (P) Cotă SUPERBET pentru Belgia – Rusia: 2,25 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT