Belgia și Anglia se înfruntă în finala mică de la CM 2018. Cine trage mai tare?

Ionut Neamţu    Alin M   
în Sport
12/07/2018, 00:14
Belgia și Anglia se înfruntă în finala mică de la CM 2018. Cine trage mai tare?
Englezii spera sa invinga Belgia in finala mica de la CM 2018

Cu siguranță, Belgia și Anglia nu și-ar mai fi dorit disputarea meciului de sâmbătă. Totuși, cele două națiuni trebuie să se înfrunte de la ora 17:00 în finala mică de la CM 2018. O vor face pentru a doua oară la acest turneu, după ce s-au duelat și în faza grupelor.

Belgia și Anglia au fost repartizate în grupa G la Mondialul din Rusia, acolo unde s-au mai aflat modestele Tunisia și Panama. Fiecare dintre combatantele de sâmbătă și-a câștigat aceste partide, calificându-se matematic în „optimi” înainte de confruntarea directă. În aceste condiții, Roberto Martinez și Gareth Soutghate au utilizat mulți jucători de rezervă. Interesant este că echipa care termina pe locul 2 în grupă ar fi evitat în fazele eliminatorii Franța, Argentina sau Brazilia. Conștienți de acest fapt, englezii n-au tras deloc în meci și au pierdut cu 0-1.

Nebunie cu Japonia, surpriză cu Brazilia

În faza optimilor de finală, Belgia și Japonia au oferit unul dintre cele mai spectaculoase jocuri de la acest Mondial. A fost 3-2 pentru „dracii roșii”, după o partidă în care niponii au condus cu 2-0, iar golul decisv marcat de Chadli a venit la ultima fază, în minutul 90+5! În următorul tur, Belgia a produs o mare surpriză, trimițând acasă favorita Brazilia. Băieții lui Martinez au jucat excelent din punct de vedere tactic și s-au impus cu 2-1. În semifinale a venit rândul belgienilor să fie dominați tactic de către Franța. Aceștia au cedat cu 0-1 și se vor lupta din nou pentru locul 3, așa cum au făcut-o și în 1986, când au pierdut finala mică în fața Franței.

Anglia, mult zgomot pentru nimic

„It’s coming home” a fost cântectul preferat al englezilor la turneul din Rusia. Până în faza semifinalelor le-a ieșit. Pe Columbia au eliminat-o în „optimi” abia la penalty-uri, după ce au fost egalați dramatic în timpul regulamentar la ultima fază. Foarte bine au jucat în „sfertul” cu Suedia, câștigat cu 2-0. La fel de grozav au început și partida împotrica Croației, cu un gol superb din lovitură liberă înscris încă din minutul 5. Deși au întâlnit o națională obosită, care venea după două meciuri consecutive de 120 de minute, englezii s-au tăiat după minutul 60, iar croații au împins meciul în prelungiri, acolo unde de asemenea au dominat și au marcat.

Pariuri speciale Belgia – Anglia
Gol în primele 15 minute @ 2.75
Sub 2,5 cartonașe @ 3.90
Lukaku deschide scorul @  5.25*

*Cote oferite de casa de pariuri online Unibet

Închide ×