Sport

Belgia și Anglia se înfruntă în finala mică de la CM 2018. Cine trage mai tare?

12.07.2018 | 00:14
Belgia si Anglia se infrunta in finala mica de la CM 2018 Cine trage mai tare

Cu siguranță, Belgia și Anglia nu și-ar mai fi dorit disputarea meciului de sâmbătă. Totuși, cele două națiuni trebuie să se înfrunte de la ora 17:00 în finala mică de la CM 2018. O vor face pentru a doua oară la acest turneu, după ce s-au duelat și în faza grupelor.

Belgia și Anglia au fost repartizate în grupa G la Mondialul din Rusia, acolo unde s-au mai aflat modestele Tunisia și Panama. Fiecare dintre combatantele de sâmbătă și-a câștigat aceste partide, calificându-se matematic în „optimi” înainte de confruntarea directă. În aceste condiții, Roberto Martinez și Gareth Soutghate au utilizat mulți jucători de rezervă. Interesant este că echipa care termina pe locul 2 în grupă ar fi evitat în fazele eliminatorii Franța, Argentina sau Brazilia. Conștienți de acest fapt, englezii n-au tras deloc în meci și au pierdut cu 0-1.

Nebunie cu Japonia, surpriză cu Brazilia

În faza optimilor de finală, Belgia și Japonia au oferit unul dintre cele mai spectaculoase jocuri de la acest Mondial. A fost 3-2 pentru „dracii roșii”, după o partidă în care niponii au condus cu 2-0, iar golul decisv marcat de Chadli a venit la ultima fază, în minutul 90+5! În următorul tur, Belgia a produs o mare surpriză, trimițând acasă favorita Brazilia. Băieții lui Martinez au jucat excelent din punct de vedere tactic și s-au impus cu 2-1. În semifinale a venit rândul belgienilor să fie dominați tactic de către Franța. Aceștia au cedat cu 0-1 și se vor lupta din nou pentru locul 3, așa cum au făcut-o și în 1986, când au pierdut finala mică în fața Franței.

Anglia, mult zgomot pentru nimic

„It’s coming home” a fost cântectul preferat al englezilor la turneul din Rusia. Până în faza semifinalelor le-a ieșit. Pe Columbia au eliminat-o în „optimi” abia la penalty-uri, după ce au fost egalați dramatic în timpul regulamentar la ultima fază. Foarte bine au jucat în „sfertul” cu Suedia, câștigat cu 2-0. La fel de grozav au început și partida împotrica Croației, cu un gol superb din lovitură liberă înscris încă din minutul 5. Deși au întâlnit o națională obosită, care venea după două meciuri consecutive de 120 de minute, englezii s-au tăiat după minutul 60, iar croații au împins meciul în prelungiri, acolo unde de asemenea au dominat și au marcat.

Pariuri speciale Belgia – Anglia
Gol în primele 15 minute @ 2.75
Sub 2,5 cartonașe @ 3.90
Lukaku deschide scorul @  5.25*

*Cote oferite de casa de pariuri online Unibet

Tags: