Fotbal international

„Dracii” vs „dragonul” Bale! Belgia, favorită împotriva britanicilor

VEZI LIVE VIDEO MECIUL AICI ...
01.07.2016 | 23:50
Dracii vs dragonul Bale Belgia favorita impotriva britanicilor
ADVERTISEMENT

VEZI LIVE VIDEO MECIUL AICI 

BELGIA-TARA GALILOR LIVE VIDEO SFERTURI EURO 2016. Ţara Galilor – Belgia se joacă vineri, 1 iulie, de la ora 22:00. Echipa ticsită de vedete a Belgiei are de înfruntat 10 galezi mai slab cotaţi, plus Gareth Bale, cel mai scump jucător al planetei!

BELGIA-TARA GALILOR LIVE VIDEO SFERTURI EURO 2016. Galezii trăiesc un vis. Cine şi-ar fi imaginat că selecţionata condusă de Chris Coleman va ajunge atît de departe? Să cîştige grupa B, chiar în faţa Angliei!, şi să meargă pînă în sferturile de finală. „Dragonii” au rămas singurii reprezentanţi ai Regatului Marii Britanii şi Irlandei de Nord încă în competiţie, după ce Anglia a fost eliminată surprinzător de mega-revelaţia Islanda.

ADVERTISEMENT

1,72 e cota FORTUNA pentru victorie Belgia

BELGIA-TARA GALILOR LIVE VIDEO SFERTURI EURO 2016. De Irlanda de Nord s-au ocupat chiar ei, în optimile de finală. Este o mare onoare, dar şi o uriaşă responsabilitate. De partea cealaltă, Belgia a fost trezită de Italia. Paradoxal, înfrîngerea din meciul de deschidere a venit cu un dublu avantaj pentru „draci”.

BELGIA-TARA GALILOR LIVE VIDEO SFERTURI EURO 2016. I-a ajutat să realizeze că echipa este mai importantă decît numele jucătorilor şi, în plus, i-a trimis pe jumătatea de tablou evident mai uşoară. Italienii au avut meci cu Spania, campioana europeană, în optimi, şi vor înfrunta Germania, campioana mondială, în sferturi.

ADVERTISEMENT

1,45 e cota FORTUNA pentru “peste 1,5 goluri” 

BELGIA-TARA GALILOR LIVE VIDEO SFERTURI EURO 2016. Iar în semifinale ar putea da de Franţa, ţara gazdă şi favorită la titlu. În timp ce Belgia a avut Ungaria în optimi şi are Ţara Galilor în sferturi. Nici semifinala, cu Polonia sau Portugalia, nu ar suna aşa dificil. Ce ironie a sorţii şi, în acelaşi timp, ce şansă pentru „draci”. Sau pentru „dragonul” Bale. Cel mai scump fotbalist al planetei: 100 de milioane de euro a plătit Real Madrid pentru el lui Tottenham în 2013.

Info: 
BELGIA-TARA GALILOR LIVE VIDEO SFERTURI EURO 2016. * Gareth Bale este golgheter la Euro 2016, alături de Griezmann şi Morata (eliminat), cu 3 reuşite fiecare
BELGIA-TARA GALILOR LIVE VIDEO SFERTURI EURO 2016. * În optimile de finală, Belgia a trecut de Ungaria cu cea mai netă victorie de la Euro 2016 pînă acum, 4-0
BELGIA-TARA GALILOR LIVE VIDEO SFERTURI EURO 2016. * Ţara Galilor a impresionat în grupe, cu 6 goluri marcate. Doar Ungaria mai înscrisese atît de multe în primele 3 meciuri
BELGIA-TARA GALILOR LIVE VIDEO SFERTURI EURO 2016. * Thomas Vermaelen este suspendat şi nu va putea juca pentru Belgia în partida de vineri. Dembele nu va intra nici el, din cauza unei accidentări

ADVERTISEMENT

1,30 e cota FORTUNA pentru calificarea Belgiei

BELGIA-TARA GALILOR LIVE VIDEO SFERTURI EURO 2016. Ultimele 3 meciuri
16.06.2016 Ţara Galilor – Anglia 1-2
20.06.2016 Ţara Galilor – Rusia 3-0
25.06.2016 Ţara Galilor – Irlanda de Nord 1-0

18.06.2016 Belgia – Irlanda 3-0
22.06.2016 Belgia – Suedia 1-0
26.06.2016 Belgia – Ungaria 4-0

BELGIA-TARA GALILOR LIVE VIDEO SFERTURI EURO 2016. Echipe probabile:
Ţara Galilor (5-3-2): Hennessey – Gunter, Chester, A. Williams, Davies, Taylor – Allen, Ledley, Ramsey – Bale, R. Kanu. Selecţioner: Chris Coleman.
Belgia (4-2-3-1): Courtois – Meunier, Alderweireld, Kabasele, Verthongen – Nainggolan, Witsel – Carrasco, De Bruyne, Hazard – Lukaku. Selecţioner: Marc Wilmots.

ADVERTISEMENT

65 de milioane de euro este cota lui Eden Hazard, conform Transfermarkt, cel mai scump jucător din lotul Belgiei

80 de milioane de euro este cota lui Gareth Bale, conform Transfermarkt, cel mai scump jucător galez

Adversare şi în preliminarii
BELGIA-TARA GALILOR LIVE VIDEO SFERTURI EURO 2016.  Belgia şi Ţara Galilor au făcut ambele parte din grupa B a preliminariilor pentru Euro 2016. Deşi au terminat primii, „dracii” au luat un singur punct în cele două meciuri contra galezilor, cărora nu au reuşit să le dea nici un gol! A fost 1-0 la Cardiff, prin golul semnat de, ghici ciupercă cine?, Gareth Bale, în timp ce meciul de la Bruxelles s-a încheiat cu un egal alb.

BELGIA-TARA GALILOR LIVE VIDEO SFERTURI EURO 2016. . Ambele echipe au obţinut calificarea direct dintr-o grupă în care au mai fost Bosnia, Israel, Cipru şi Andorra. Bosnia a terminat pe 3, dar a pierdut barajul cu Irlanda.

ADVERTISEMENT