Sport

Belgia, una dintre favoritele Euro 2020! Cine va fi golgheterul echipei în turneu. Ponturi și predicții

Belgia este a treia favorită la câștigarea Euro 2020 după Franța și Anglia, iar "dracii roșii" vor alinia o formulă ofensivă devastatoare de la care fanii așteaptă multe goluri.
12.06.2021 | 16:49
Belgia una dintre favoritele Euro 2020 Cine va fi golgheterul echipei in turneu Ponturi si predictii
Belgia, una dintre favoritele Euro 2020! Cine va fi golgheterul echipei în turneu. Ponturi și predicții. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Naționala Belgiei are una dintre cele mai bune generații din istorie. Drept dovadă, echipa antrenată de Roberto Martinez a reușit să obțină medaliile de bronz la Campionatul Mondial din Rusia, în 2018.

Belgia, una dintre favoritele Euro 2020! Lukaku, cele mai mari şanse să fie golgheterul echipei

Fanii așteaptă un trofeu de la această generație, iar Euro 2020 este ocazia ideală ca Hazard, Lukaku, De Bruyne și compania să obțină și un rezultat important alături de echipa națională după ce ani de zile fac legea la cluburile la care joacă.

ADVERTISEMENT

Omul cu golul din naționala Belgiei este Romelu Lukaku. Atacantul lui Inter Milano a avut un sezon fabulos reușind să marcheze 30 de goluri și să dea 10 pase decisive, fiind unul dintre oamenii de bază în obținerea primului titlu după 11 ani de așteptare.

Casa Pariurilor dă o cotă de 1,70 ca Romelu Lukaku să fie golgheterul Belgiei la Campionatul European. Ajuns la 28 de ani, Lukaku este o “mașină de dat goluri” și în naționala pregătită de Roberto Martinez.

ADVERTISEMENT

Lukaku, în formă! Ultimul gol marcat la naţională, în urmă cu câteva zile

A înscris 60 de goluri în cele 93 de selecții bifate la prima reprezentativă. Ultimul gol marcat a venit în urmă cu câteva zile, în amicalul câștigat de Belgia în fața Croației, scor 1-0. Astfel, cu siguranță că atacantul are în continuare poftă de gol.

La mare distanță de Lukaku îi avem pe Eden Hazard, Kevin De Bruyne și Dries Mertens. Primii doi nu sunt marcatori pur-sânge, însă sunt doi mijlocași pe care orice echipă din lume și-ar dori să îi aibă în echipă.

ADVERTISEMENT

Hazard şi De Bruyne, cota 7,00 să dea cele mai multe goluri

Inteligența în joc este atributul principal al lui Hazard și De Bruyne. Eden a avut un sezon mai modest la Real Madrid însă de fiecare dată a impresionat în echipa națională, în timp ce Kevin De Bruyne este playmaker-ul lui Guardiola la Manchester City.

Atât Eden Hazard, cât și Kevin De Bruyne au cota 7,00 la Casa Pariurilor de a fi golgheterii naționalei Belgiei la acest turneu final.

ADVERTISEMENT

Dries Mertens, în cărţi pentru a fi golgheterul Belgiei la Euro!

Dries Mertens, bunul prieten al lui Mihai Neșu, este și el pe lista favoriților de a deveni golgheterii Belgiei la Campionatul European. Atacantul lui Napoli este cunoscut pentru execuțiile spectaculoase și incisivitatea lui.

Atacantul lui Napoli a marcat de 10 ori în sezonul recent încheiat și a dat 10 pase decisive. Este un titular obișnuit al lui Robert Martinez și chiar dacă nu se poate compara cu un vârf pur-sânge cum este Lukaku, intră în calculele pentru titlul de golgheter al naționalei la Euro.

Cota la Casa Pariurilor ca Dries Mertens să devină golgheterul Belgiei la Campionatul European 2020 este 8,00.

Belgia este considerată a treia favorită la titlul suprem după Franța și Anglia. Naționala “dracilor roșii” este în grupa B alături de Danemarca, Finlanda și Rusia. Casa Pariurilor propune și un combo interesant pentru pariul Belgia devine campioană european / Romelu Lukaku câștigă “Gheata de Aur”.


  • 25,00 este cota de la Casa Pariurilor pentru pariul Belgia – echipa câştigătoare / Romelu Lukaku “Gheata de Aur”

ADVERTISEMENT
Tags: