Fotbal intern

Belgienii anunță revenirea lui Alex Chipciu la FCSB! Reacția lui Gigi Becali: „Îl aștept cu brațele deschise”

25.11.2019 | 20:00
Belgienii anunta revenirea lui Alex Chipciu la FCSB Reactia lui Gigi Becali Il astept cu bratele deschise
ADVERTISEMENT

Alexandru Chipciu nu a bifat niciun minut în acest sezon la Anderlecht, iar presa belgiană anunță o posibilă revenire a fotbalistului la FCSB. Chipciu a cunoscut cea mai prolifică perioadă din carieră în tricoul roș-albastru, iar situația delicată de la actuala echipă de club l-ar putea convinge să se întoarcă în România.


  • (P) Cota BETANO pentru Voluntari – FCSB: 3.75 este cota pentru “X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Belgienii anunță revenirea lui Chipciu la FCSB

Chipciu s-a transferat la Anderlecht în vara lui 2016, iar după două sezoane în care a jucat pentru belgieni în 69 de partide în toate competițiile, reușind șase goluri și 14 pase decisive, fotbalistul român a fost trimis sub formă de împrumut la Sparta Praga. Evoluțiile din Cehia nu i-au convins pe oficialii clubului să-l transfere definitiv, iar în această vară Chipciu a revenit la Anderlecht.

Jucătorul român nu a jucat în niciun meci oficial pentru Anderlecht în această stagiune, iar publicația belgiană Voetbalbelgie anunță că există mari șanse ca Alex Chipciu să revină în perioada următoare la FCSB. Un factor important pentru un posibil transfer al lui Chipciu la echipa „roș-albastră” ar fi Meme Stoica, revenit la club recent, cu care are o relație apropiată.

ADVERTISEMENT

Reacția lui Gigi Becali

Gigi Becali a vorbit despre o posibilă revenire a lui Alexandru Chipciu la FCSB. Patronul „roș-albaștrilor” susține că nu s-a pus în discuție, cel puțin deocamdată, un transfer, dar jucător va avea mereu „ușa deschisă” la echipa pe care o patronează:

Îl aștept oricând, cu brațele deschise! Aici este casa lui. Eu îl aștept, dar nu știu nimic despre ce scrie presa din Belgia”, a declarat patronul FCSB pentru Gsp.

ADVERTISEMENT

Alexandru Chipciu a evoluat între ianuarie 2012 și iulie 2016 la FCSB. În tricoul roș-albastru, mijlocașul a cucerit cinci trofee: trei titluri de campion național, o Cupă și o Supercupă a României. În ultima perioadă, din cauza accidentărilor și a situației de la club, Chipciu nu s-a mai regăsit nici printre jucătorii selecționați de Cosmin Contra pentru meciurile naționalei.