Fotbal intern

Denis Drăguş a semnat cu Standard Liege. Cum a fost prezentat de belgieni. VIDEO

Denis Dragus a semnat cu Standard Liege Cum a fost prezentat de belgieni VIDEO

După despărțirea de mijlocașul Răzvan Marin, oficialii de la Standard Liege încearcă să aducă un al jucător de la FC Viitorul, iar presa belgiană a dezvăluit oferta făcută clubului condus de Gică Hagi pentru atacantul Denis Drăguș. Puștiul de 20 de ani a ratat în această vară prezența la turneul final al Campionatului European de tineret din cauza unei accidentări.

UPDATE, 7 august, ora 13:00. Denis Drăguş a devenit oficial un jucător al lui Standard Liege. Momentul semnării contractului în această imagine, în care unul dintre cei implicaţi în afacere, agentul italian Pietro Chiodi, vechea cunoştinţă a românilor, anunţă că treaba este încheiată şi un alt băiat de aur din fotbalul românesc e gata să cucerească Jupiler League, prima divizie a Belgiei. Denis Drăguş a ieşit foarte bine la testele medicale şi apoi a făcut prima sa fotografie în tricoul lui Standard. Totodată, belgienii i-au realizat un clip de prezentare.

denis drăguş la semnarea contractului cu Standard Liege

UPDATE, 1 august, ora 17.30. Gică Popescu a anunțat că Denis Drăguș se transferă la Standard Liege și că vineri, 2 august, va intra în vigoare contractul cu gruparea din Belgia. “99% e jucătorul lui Standard Liege. De mâine! Când va face vizita medicală, contractul intră în vigoare“, a declarat “Baciul” pentru TVR 1.


UPDATE, 31 iulie, ora 15.25. Gică Hagi a anunţat că negociază cu Standard Liege pentru transferul lui Denis Drăguş. “Acum este la noi, după-amiază vine la antrenamente, dar nu ştiu să vă spun mai mult. Întrebaţi-l pe Popescu, el este preşedinte. Sunt discuţii cu Standard, important este că ne dorim acest transfer, iar Denis Merită. Este un moment bun pentru a face acest pas. Belgia are un campionat bun, de nivelul 2, jucătorii români au făcut lucruri bune acolo şi reprezintă etapa către nivelul 1”, a spus Gică Hagi într-o conferinţă de presă susţinută înaintea meciului cu Gent.


UPDATE, 31 iulie, ora 08:00 / Denis Drăguş este tot mai aproape de Standard Liege. Conform Digisport, oficialii Viitorului au ajuns la un acord cu formaţia belgiană, iar atacantul de 20 de ani ar urma să plece la formaţia unde a jucat Răzvan Marin în perioada 2017-2019. Echipa lui Gică Hagi ar urma să încaseze 2.000.000 de euro. “Doar Drăguș poate pleca, și-a făcut treaba la Viitorul. Financiar stăm bine. Drăguș are ofertă de afară, să vedem dacă se va materializa. E enervant de tânăr și deciziile bune pe care le ia vor veni. A făcut ce trebuie, chiar dacă a ținut mult de minge câteodată”, spunea recent Gică Hagi.


Belgienii au dezvăluit oferta făcută de Standard pentru Denis Drăguș

Deși nu a marcat și nici nu a avut o evoluție peste așteptări în meciul FC Viitorul – Hermanstadt, din etapa a treia din Casa Pariurilor Liga 1, Denis Drăguș a fost unul dintre jucătorii lăudați excesiv de Gică Hagi. Mai mult, tehnicianul constănțenilor a declarat că atacantul este singurul fotbalist care mai poate părăsi echipa în această vară, dezvăluind că pentru el există un interes concret din străinătate și nu se pune problema unei mutări la o altă echipă din România.

Jurnaliștii belgieni de la cotidianul La Derniere Heure au scris că formația care este interesată de transferul lui Denis Drăguș este Standard Liege, iar oferta făcută celor de la FC Viitorul este de două milioane de euro plus un procent dintr-o eventuală revânzare pentru jucătorul clubului patronat de Gheorghe Hagi. Internaționalul român mai are contract cu gruparea constănțeană până în vara anului 2023.

Denis Drăguș în duel pentru balon cu un adversar în meciul Gent – Viitorul

”Oferta ar satisface pretențiile clubului Viitorul”

”Din informațiile noastre, oferta ar satisface pretențiile clubul Viitorul. De asemenea, Denis Drăguș este dornic să vină la Standard Liege pentru a crește și pentru a încerca să calce pe urmele compatriotului său Răzvan Marin. Dacă toate lucrurile decurg normal, atacantul român va fi al 11-lea transfer în aceast vară pentru Standard. La 20 de ani, Drăguș este un atacant percutant. El este considerat în țara sa o mare speranță și poate evolua ca vârf împins sau mai retras ca al doilea atacant”, au mai scirs belgienii.

În urmă cu mai bine de două săptămâni, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, anunța că Viitorul va da următoarea lovitură pe piața transferurilor cu Denis Drăguș și vorbea despre o plecare pe 10 milioane de euro. “Chiar dacă nu a jucat la EURO eu cred că Drăguș va ajunge să fie vândut cu cel puțin zece milioane de euro, dacă nu și mai mult. Este un jucător cu niște calități fantastice. Ascultați aici, ce vă spun eu: va fi noua senzație din fotbalul românesc”, spunea Mitică Dragomir.

Tags: